آخرین خبرواکنش نمایندگی ایران در وین به ادعای گروسی
7بازدید
۰

آغاز ساخت بمب‌افکن نسل ششم در روسیه

در روسیه نمونه آزمایشی بمب افکن «استلس» ساخته می‌شود.

آغاز ساخت بمب‌افکن نسل ششم در روسیه

به گزارش تابناک به نقل از اسپوتنیک ،در روسیه ساخت بمب افکن نسل ششم آغاز شد. نمونه آزمایشی آن در چارچوب برنامه «مجتمع حمل و نقل هوایی دوربرد پیشرفته» ساخته می‌شود.
طراحی اسناد هواپیما به پایان رسیده است و مواد ساخت برای آغاز ساخت این بمب افکن به کارخانه ارسال شده است. هم‌اکنون ساخت کابین بمب‌افکن نسل ششم روسیه جریان دارد. قرار است تولید این بمب‌ افکن در سال 2021 به پایان برسد.

در حال حاضر، بمب‌افکن‌های سنگین، استراتژیک و هسته‌ای روسیه بر اساس طرح‌های زمان شوروی ساخته شده‌اند. در حالی که بمب افکن نسل ششم یک بمب‌افکن کاملا جدید خواهد بود که بر اساس طرح های مدرن و به‌روزشده ساخته خواهد شد.

تا لحظه کنونی، هنوز مشخصات دقیق این بمب‌افکن مشخص نشده است، اما برد پرواز آن به 12 هزار کیلومتر خواهد رسید و این بمب‌افکن از توانایی حمل تا 30 تن بار مفید برخوردار خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.