آخرین خبربازداشت ۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی»
2بازدید
۲

ابتلای شرکت‌کنندگان یک مراسم تشییع جنازه به کرونا

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از ابتلای ۲۲ نفر از شرکت کنندگان در یک مراسم تشییع جنازه به کرونا در استان خبر داد.

ابتلای شرکت‌کنندگان یک مراسم تشییع جنازه به کرونا

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، پرویز یزدان پناه شامگاه یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: با توجه به روند صعودی ابتلاء به کرونا در استان، در حال حاضر شهرستان چرام در وضعیت قرمز قرار داشته و شهرستان‌های بویراحمد و گچساران نیز در حالت هشدار هستند.

یزدان‌پناه عدم رعایت فاصله گذاری هوشمند و اجتماعی را یکی از عوامل مؤثر در رشد مبتلایان به کرونا در استان دانست و عنوان کرد: توصیه اصلی ما به مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عدم شرکت در تجمعات، عدم خروج از خانه به جز موارد ضروری و شستن مکرر دست‌ها است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از بهبودی ۸۱۱ بیمار مبتلا به کرونا در استان خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر ۲۶ نفر از افراد مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های معین کرونای استان بستری هستند.

یزدان پناه با بیان اینکه از مجموعه ۲۳۶ نمونه ارسالی روز یکشنبه توسط آزمایشگاه مولکولی یاسوج تعداد موارد مثبت روند صعودی چشمگیری نسبت به روزهای قبل داشته است، اظهار کرد: شهرستان‌های چرام و گچساران بیشترین موارد مثبت از این آزمایشات را داشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۰۲ ۰۸:۳۳

به هیچ عنوان نباید درمان این افراد بی منطق رایگان انجام شود. دلیلی برای صرف هزینه بیت المال برای این انسانهای لا ابالی وجود ندارد. به نظرم عنوان واضح و آشکار این مطلب که درمان بسیار پرهزینه است و همچنین نشان دادن صحنه هایی از بیماران مبتلا در آی سییو بسیار در تغییر رفتار مردم تاثیرگذار خواهد بود.
لطفا بیلبوردهای تبلیغاتی شهرها رو به تاکید و نشان دادن ابعاد واقعی خطری که همه افراد و مشاغل رو تهدید می کنه اختصاص بدین.

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۰۲ ۰۸:۲۷

نوش جونشون. حقشونه وقتی دولت نداریم. مردم باید خودشون به فکر سلامت خودشون باشن. از

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.