آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
4473بازدید

حيدري دوباره روي تشك مي‌رود

عليرضا حيدري مرد شش مداله كشتي آزاد ايران به اردوي تيم ملي دعوت شد تا تمرينات آماده‌سازي خود را براي حضور در المپيك پيگيري كند.

حيدري كه سال گذشته به عنوان سرمربي در جام علي‌اف روسيه حضور داشت، ده روز ديگر بايد در وزن 96 كيلوگرم به روي تشك رود و اين در حالي است كه آخرين حضور وي در ميادين كشتي به يك سال و نيم قبل و حضور در بازي‌هاي آسيايي دوحه بازمي‌گردد كه در آنجا قهرمان شد.

حيدري در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: در ماه‌هاي گذشته شرايط مهيا نشد تا در تورنمنت‌ها خود را محك بزنم و به هر صورت به اينجا رسيده‌ايم كه بايد در جام علي‌اف كشتي بگيرم و روي همين وضعيت برنامه‌ريزي كنم.

وي ادامه داد: فرصت ديگري جز جام علي‌اف براي محك خود ندارم. اين تورنمنت هم هميشه سطح بالايي داشته است و حتي در برخي اوزان مسابقات از المپيك هم سخت‌تر است. كساني كه در اين جام حذف مي شوند، همواره در مسابقات جهاني و المپيك جزو نفرات اول تا سوم قرار مي‌گيرند كه اين مساله سطح بالاي اين جام را نشان مي‌دهد. روس‌ها حضور پرتعدادي در ماخاچكالا خواهند داشت و قهرمانان‌شان هم به ميدان مي‌آيند. علاوه بر اين كشورهاي همسايه نيز مهره‌هاي شاخص خود را در اين رقابت‌ها محك مي‌زنند.

دارنده مدال برنز المپيك آتن در پايان درمورد شركت در جام تختي و فاصله زماني 25 روزه اين جام با رقابت‌هاي علي‌اف گفت: در تمرين مسابقه‌اي كه دوشنبه در اردو داشتيم وضعيت بدنم بد نبود. حال بايد در جام علي‌اف ببينم وضعيت كشتي گرفتنم چگونه است و سپس براي پس از آن برنامه‌ريزي كنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.