آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۲

تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت تا دو هفته دیگر

پورابراهیمی گفت: حدود ده میلیون نفر از جاماندگان سهام عدالت هستند که تکلیف آن‌ها تا دو هفته دیگر در مجلس مشخص می‌شود.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما در خصوص جاماندگان از سهام عدالت تصریح کرد: در بخش اول افرادی هستند که در ابتدا فرم پر کرده و ثبت نام هم کرده بودند، اما الان جزو مشمولین نیستند که حدود دو میلیون نفر می‌شوند. ددر بخش بعدی طبق آمار سازمان بهزیستی و کمیته امداد حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار از سهام عدالت جا مانده اند.

او افزود: برآورد ما این است که در کل حدود ده میلیون نفر از جاماندگان سهام عدالت هستند.

پورابراهیمی بیان کرد: جلساتی در خصوص تعیین تکلیف جاماندگان این سهام در مجلس داشته ایم و بررسی برخی جزئیات باقی مانده است. پیش بینی می‌کنیم تا دو هفته دیگر تکلیف جاماندگان سهام عدالت روشن شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت از محل همین سهام عدالت این توانایی را دارد تا به جاماندگان سهام عدالت هم سود بدهد چراکه ۴۸ درصد از مجموع سهام شرکت‌های قابل واگذاری در زمان اجرای سهام عدالت مشمول واگذاری ۱۰۰ درصد بودند که الان دولت ۴۸ درصد از مالکیت آن‌ها را تصاحب کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۱۶ ۰۸:۲۰

چرا به یکسری می دهند به یک سری افراد سهام نمی دهند مگر این شرکت ها متعلق به مردم کل کشور نیست چرا من کارمند را در دهک بالا دیده اید و سهام عدالت نمی دهید باید به هر کارت ملی تعلق گیرد

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۱۶ ۰۷:۳۷

برادرم صغیر بود مادرم هم سهام ندادند من نمی دونم این چه سهام عدالتی هست تمام وضع خوبها سهام شامل حالشان شد ولی کارگرانی روز مزد زنان بی سرپرست که با نهادی نبودند شامل حل لشان نشد بایستی دیون را هم طول چند سال به آنها داده شود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.