آخرین خبرواکنش نمایندگی ایران در وین به ادعای گروسی
0بازدید
۰

عربستان ورود به مشاعر مقدس را تا ۱۱ اوت ممنوع کرد

امنیت عمومی عربستان امروز، شنبه اعلام کرد، ورود به مشاعر مقدس "منی، مزدلفه و عرفات" تا پایان روز ۱۲ ماه ذی الحجه ممنوع است.

عربستان ورود به مشاعر مقدس را تا ۱۱ اوت ممنوع کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، امنیت عمومی عربستان در توییتر نوشت: کسانی که دستورات در زمینه منع ورود به مشاعر مقدس را نقض کنند مجازات شده و باید جریمه ۱۰ هزار ریال عربستان را پرداخت کنند.

 در صورت تکرار تخلفات مجازات دو برابر می‌شود.

یک منبع وزارت کشور عربستان نیز اظهار کرد، از تاریخ ۱۱/۲۸/ ۱۴۴۱ ه. تا ۱۲ ذی‌الحجه برای کسانی که ورود به مشاعر مقدس را نقض کنند جریمه مذکور در نظر گرفته خواهد شد.

این منبع وزارت کشور از شهروندان و افراد مقیم این کشور خواست به دستورات ویژه موسم حج امسال پایبند باشند.

به گفته این منبع، نیرو‌های امنیتی در تمام مسیر‌ها و گذرگاه‌های منتهی به این اماکن برای ممانعت از هرگونه تخلف از دستورات و رصد هرگونه تلاشی برای ورود بدون مجوز مستقر خواهند شد.

۱۲ ذی الحجه برابر با ۱۱ اوت است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.