آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۰

دستورالعمل پرداخت وام ودیعه مسکن امروز نهایی می‌شود

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از نهایی‌شدن دستورالعمل پرداخت کمک‌ودیعه مسکن طی امروز خبر داد و گفت: از ظرفیت تمام بانک‌ها برای پرداخت این وام استفاده خواهد شد.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از نهایی‌شدن دستورالعمل پرداخت کمک‌ودیعه مسکن طی امروز خبر داد و گفت: از ظرفیت تمام بانک‌ها برای پرداخت این وام استفاده خواهد شد.

پروانه اصلانی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به ثبت‌نام حدود 630 هزار نفر برای دریافت کمک‌ودیعه وام مسکن تا شب گذشته، اظهار کرد: در طرح دولت برای حمایت از مستأجران برنامه‌ریزی شده است از ظرفیت تمام بانک‌ها برای پرداخت کمک‌ودیعه مسکن استفاده شود.

وی با بیان این که امروز دستورالعمل پرداخت وام ودیعه مسکن توسط بانک مرکزی نهایی می‌شود، افزود: وام ودیعه مسکن با سازوکاری شبیه فروش خودرو در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: پرداخت وام ودیعه مسکن از دو هفته آینده آغاز می‌شود و برای عملیاتی کردن این برنامه، مهلت ثبت‌نام تمدید نخواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.