شدت زمین لرزه در بیرجند موجب نگرانی مردم شد

زمین لرزه‌ای به قدرت ۲.۸ ریشتر بامداد امروز (جمعه) بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی را لرزاند که شدت آن موجب نگرانی مردم این شهر شد.
کد خبر: ۹۹۵۱۳۶
|
۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۰ 07 August 2020
|
43001 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، پس از احساس زمین لرزه در بیرجند تعدادی از شهروندان از منازل خود بیرون آمدند و شماری نیز در خودروهایشان به‌سر می‌برند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: زمین لرزه‌ای به بزرگی ۲.۸ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) در عمق ۶ کیلومتری زمین بامداد امروز، بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی را لرزاند.

سید ابوالحسن میرجلیلی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این زمین لرزه ساعت ۲ و ۲۱ دقیقه و ۶ ثانیه امروز در ۱۷ کیلومتری شهر بیرجند و ۱۸ کیلومتری شهر مود رخ داد.

وی با بیان اینکه نیروهای امدادی استان در آماده‌باش هستند اظهار داشت: به دلیل اینکه این زمین لرزه در عمق ۶ کیلومتری زمین بود مردم شدت آن را به‌خوبی احساس کردند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟