آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۰

رایزنی گانتز، اشکنازی و کوشنر درباره ایران

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در دیدار روز یکشنبه درباره توافق سازش این رژیم با امارات و همچنین موضوع ایران گفتگو کردند.

رایزنی گانتز، اشکنازی و کوشنر درباره ایران

به گزارش تابناک به نقل از فارس، «بنی گانتز» وزیر جنگ و «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز یکشنبه با هیئت دیپلماتیک آمریکایی به ریاست «جرد کوشنر» مشاور ارشد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دیدار و درباره موضوعاتی نظیر ایران و سازش این رژیم با امارات گفتگو کردند.

به گزارش «تایمز اسرائیل»، گانتز با استقبال از توافق میان امارات و رژیم صهیونیستی گفت که معتقد است که سایر کشور‌ها در آینده نزدیک روابط مشابهی برقرار خواهند کرد.

وی همچنین مدعی شد فلسطینیانی که این توافق را محکوم کردند باید به میز مذاکره بازگردند.

گانتز با مقامات آمریکایی درباره همکاری مشترک در خصوص اطمینان یافتن از برتری نظامی رژیم صهیونیستی در منطقه نیز گفتگو کرد. محور این مذاکره درباره فروش احتمالی جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات بوده است.

همچنین وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این دیدار درباره ایران با مقامات آمریکایی گفتگو انجام داد.

گانتز در این دیدار گفت: «من تمایل دارم تا شخصا از جرد کوشنر و هیئت همراه برای تلاش‌های سازنده‌شان جهت ایجاد صلح در منطقه و تعهد آمریکا به امنیت اسرائیل قدردانی کنم. من در انتظار ادامه همکاری برای پیشبرد منافع راهبری و ارزهاش مشترک دو دولت هستم.»

بر اساس گزارش‌ها، اولین پرواز مستقیم از تل‌آویو به ابوظبی روز یکشنبه انجام می‌شود که در آن یک هیأت آمریکایی به سرپرستی کوشنر و یک هیأت اسرائیلی به سرپرستی «مئیر بن‌شبت» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی حضور خواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.