آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
34بازدید

آیا استفاده از چراغ‌های LED در خودروها مجرمانه است

در یکی از جدیدترین استعلاماتی که قضات مطرح کردند سوالی پیرامون مجرمانه بودن استفاده از چراغ‌های ال ای دی در خودروهای شخصی است که معاونت حقوقی قوه قضائیه به آن پاسخ داد.

آیا استفاده از چراغ‌های LED در خودروها مجرمانه است

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، در یکی از جدیدترین استعلاماتی که قضات مطرح کردند سوالی است در رابطه با استفاده از چراغ‌های ال ای دی در خودروهای شخصی که معاونت حقوقی قوه قضائیه به آن پاسخ داد.

این استعلام و سوال مطرح شده به شرح زیر است:

با عنایت به ماده ۵۵۶ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، آیا استفاده از چراغ‌های ال ای دی در خودروهای شخصی مشمول ماده یادشده و واجد عنوان مجرمانه می‌باشد یا صرفاً تخلف رانندگی است؟

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضائیه

موضوع ماده ۵۵۶ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) مصوب ۱۳۷۵، استفاده از «لباس‌های رسمی مأموران و نشان و مدال و دیگر امتیازات دولتی» است که جواز استفاده شخص از این موارد منوط به دارا بودن سمت دولتی و طی مدارج لازم برای تحصیل این اختیارات است و نصب چراغ‌های گردان هشدار دهنده پلیس یا چراغ‌های ال ای دی بر خودروی شخصی مشمول این ماده قانونی نمی‌شود.

همچنین، با توجه به خروج این رفتار از شمول قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیر مجاز مصوب ۱۳۹۰ و مستند به ماده ۲ قانون مجازات اسلامی که بیان‌کننده اصل قانونی بودن جرم است و اصل سی و ششم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، چنین اقدامی واجد وصف مجرمانه نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.