قدردانی وزیر بهداشت از وزیر ارتباطات درباره کرونا
قدردانی وزیر بهداشت از وزیر ارتباطات درباره کروناوزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ارسال یادداشتی از همکاری محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای کنترل کرونا قدردانی کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، استفاده موثر از ظرفیت دولت الکترونیکی جهت ایجاد محدودیت های هوشمند برای افراد مبتلا، ردیابی الکترونیکی مبتلایان به کرونا و همچنین استفاده موثر از ظرفیت آموزشی و تبلیغی اپراتورها در انتقال پیام های بهداشتی به مردم از محور اقداماتی است که نمکی از آذری جهرمی برای همکاری در آن قدردانی کرده است.
محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هفته گذشته کمیته ویژه ای را مأمور پیگیری مسائل مربوط به کرونا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور کرد.
بر اساس این حکم تاکید شده از همه ظرفیت و ابزارهای موجود شبکه داخلی و شبکه مخابراتی، زیرساختهای لجستیکی و اطلاعاتی، توانمندیهای حوزه فناوری اطلاعات و فضای مجازی برای پایش، مراقبت الکترونیکی افراد در قرنطینه و کنترل اضطراری و آنی بیماران، آموزش و اطلاع رسانی هوشمند و دقیق هموطنان، حمایت از کسب و کارهای در معرض و عرضه الکترونیکی محصولات و خدمات سازمانهای صنعتی و کسب و کارها بهرهگیری شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات احکام اعضای کمیته ویژه مبارزه با بیماری کرونا در ارتباطات و فناوری اطلاعات را نیز صادر کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
دم خروس سیاسی بودن اوضاع کرونایی کشور بدجوری بیرون زده آقای وزیر ! بیچاره مردم که گیر شما راست و چپی ها شدن
برا کاری که وظیقه حداقلیتون هست چه طور برای هم نوشابه باز میکنید ...
خجالت بکشید
ما چطور میتونیم از شما تشکر کنیم آقای وزیر بهداشت. دیروز مطلع شدیم یکی از اقوام که دو تا بچه کوچیک داره مبتلا به سرطان خون شده، امروز بهمراه خود بیمار برای تهیه آمپول ویدازا تمام داروخانه های بزرگ و معتبر تهران را زیر و رو کردیم، همه به اتفاق گفتن این دارو نیست؟ فقط سپاه و خاتم الانبیا داره اونم به من و شما نمیده؟ با کمی رایزنی و پرس و جو فهمیدیم که این دارو تو تهران خیلی هم فراوانه اما تو داروخانه ها نیست، کارکنان داروخانه ها و یکسری افراد واسطه از شما پول را میگیرن و هر چند تا که بخوای این دارو را به چند برابر قیمت (هر آمپول 4 میلیون) با پیک موتوری میفرستن درب خونه، از پیک موتوری پرسیدم این بسته را از کدام مبداء ( داروخانه) آوردی؟ گفت از یه خونه ( انبار محتکر) آوردم. قیمت دولتی این دارو که با ثبت نام 5 ماه دیگه میتونی بگیری چهل هزار تومانه، مریض باید مدتها روزی یک آمپول بزنه، از کجا بیاره؟؟ آقای وزیر، مسئولین ولایی! کجایییید؟ چرا دارو نیست؟ چرا به اسم مردم وارد میشه و منحرف میشه تو انبارها؟ دکتر و داروخانه ای و مسئول همه و همه دستشون تو دست همه. چرا؟؟ چرا از خدایی که اینقدر ازش دم میزنید نمیترسید؟
برای هم نوشابه باز کنند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.