آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

سفر دردسرساز 20 دختر و پسر با دوستی اینترنتی

«20 دختر و پسر تهرانی که در قالب یک تور گردشگری فاقد هرگونه مجوز قانونی و بدون نام و نشان عازم کلاله بودند، به جرم فراهم آوردن زمینه فساد، رابطه نامشروع، نگهداری مشروبات الکلی و جریحه‌دار کردن عفت عمومی بازداشت شدند».

به نوشته وطن امروز؛ بهرام یونسی دادستان کلاله ،همچنین افزود: «در پی وصول گزارش‌های مردمی به پلیس مبنی بر مشاهده یک دستگاه مینی‌بوس شامل دختران و پسرانی که با پوشش نامناسب در انظار عمومی ظاهر شده و به‌عنوان تور گردشگری از تهران عازم زیارتگاه خالد نبی واقع در یکی از روستاهای دورافتاده کلاله بودند، ماموران این مینی‌بوس را متوقف و به بازرسی آن پرداختند».

وی خاطرنشان کرد: «ماموران در حین بازرسی چند شیشه مشروبات الکلی کشف کردند و همچنین متوجه شدند دختران و پسرانی که در خودروی مینی‌بوس حضور داشتند هیچگونه رابطه فامیلی با هم نداشته و تنها از طریق اینترنت با هم آشنا شده بودند».

این افراد پس از 2 روز بازداشت با قرار کفالت آزاد شده و پرونده آنها با قرار مجرمیت و کیفرخواست، به دادگاه عمومی- جزايی شهرستان کلاله جهت رسیدگی و صدور رای ارسال شد.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۱۲ ۱۹:۱۳

چرا نبايد نام كساني كه در ملا عام فحشا دارند را افشا كرد. يعني اينها آبرو دار هستند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.