نظر کارشناس داوری درباره پنالتی استقلال و هند نساجی

کد خبر: ۱۰۳۲۵۰۹
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۵ 05 February 2021
|
7562 بازدید

نوید مظفری درباره قضاوت موعود بنیادی‌فر در دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و نساجی اظهار داشت: داوران قضاوت خوبی داشتند و داوری مشکلی نداشت. پنالتی استقلال درست بود و توپی که به دست مدافع نساجی برخورد کرد، پنالتی نبود. در مجموع قضاوت خوبی از داور مسابقه شاهد بودیم.

وی درخصوص اعتراض وریا غفوری و نیمکت‌نشینان استقلال به داوری تصریح کرد: اعتراضاتی چون حرکت غفوری در بازی رخ می‌دهد، اما کارت‌های فنی و اعتراض تیم‌ها خیلی به چشم می‌آید. در دیدارهای امروز (جمعه) هم شاهد بودیم که اعتراض مربیان بیش از حد است و نیمکت‌نشینان در دیدارهای آلومینیوم - سایپا و نیز ذوب‌آهن - سپاهان، به شدت به داور اعتراض می‌کردند.

کارشناس داوری فوتبال کشورمان با بیان اینکه کمیته انضباطی حتماً باید با این موضوع برخورد کند تا کمتر شاهد حواشی باشیم، به تسنیم گفت: این اتفاقات، قضاوت داور را سخت‌تر می‌کند و باعث می‌شود تمرکز او برای قضاوت مسابقه از دست برود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟