آخرین خبرورود پهپادها به حریم هوایی ناتو؛ زنگ خطر تازه برای پدافند اروپا
3بازدید

بارش سنگین برف در ۵ محور چهارمحال و بختیاری

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری از بارش سنگین برف در ۵ محور مواصلاتی استان و آماده باش پرسنل راهداری خبر داد.

بارش سنگین برف در ۵ محور چهارمحال و بختیاری

به گزارش تابناک به نقل از فارس، عزیزالله روشن گفت: در حال حاضر بارش سنگین برف در محور‌های مواصلاتی کوهرنگ به مسجدسلیمان، گردنه چری، گردنه تاراز، گردنه شاه‌منصوری و محور بروجن به لردگان وجود دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در سایر محور‌های مواصلاتی استان نیز بارش پراکنده برف و باران گزارش شده که لازم است از تردد‌های غیرضروری خودداری یا در صورت لزوم حتما رانندگان زنجیر چرخ و تجهیزات ایمنی به همراه داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: با هشدار سازمان هواشناسی از ۲۴ ساعت قبل از بارش تا ۲۴ ساعت بعد از آن، کلیه پرسنل راهداری در حالت آماده باش قرار گرفته و در ۴۲ راهدارخانه فصلی و دائمی استان مستقر می‌شوند.

روشن تاکید کرد: از همه مسافران خواهشمندیم قبل از سفر با شماره‌گیری سامانه ۱۴۱ از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع و تا پایان فصل سرما تجهیزات ایمنی و گرمایشی به همراه داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.