آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

خرید توافقی سه محصول کشاورزی آغاز شد

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران خبر داد: خرید توافقی محصولات پیاز، گوجه فرنگی و سیبب زمینی از استان‌های جنوب کشور آغاز شد.

خرید توافقی سه محصول کشاورزی آغاز شد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمدعلی طهماسبی رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اعلام این خبر گفت: سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران به منظور حمایت از کشاورزان تولید کننده و جلوگیری از ضـرر و زیان وارده به کشاورزان و ایجاد تعادل در بازار اقدام به خریـد توافقی این سه محصول کرده است.

طهماسبی افزود: دراین راستا دستورالعمل خرید توافقی این سه محصول در مورخ ۹۹.۱۲.۵ به استان‌های تولید کننده ابلاغ شده است.

وی همچنین گفت: مقرر است اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی و کشاورزی با همکاری استان‌های تولیدکننده به صورت خرید توافقی و با هماهنگی اتحادیه‌های استانی سراسرکشور نسبت به عرضه پیاز، گوجه فرنگی و سیب زمینی به کلیه استان‌های کشور اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در پایان خاطر نشان کرد: به لحاظ حمایت بیشتر دولت از کشاورزان، اجرای خرید تضمینی نیز در دست پیگیری است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.