آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
3بازدید

واکنش شدید نتانیاهو علیه مذاکرات وین

یک روزنامه صهیونیستی شامگاه سه شنبه از واکنش شدید بنیامین نتانیاهو علیه مذاکرات وین که به منظور احیای دوباره توافق هسته ای میان ایران و طرف های اروپایی در جریان است، خبر داد.

واکنش شدید نتانیاهو علیه مذاکرات وین

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام میان نماینده ایران و طرف‌های اروپایی برجام موضع گیری کرد.

«بنیامین نتانیاهو» شامگاه سه شنبه (۱۷ فرودین) پس از برگزاری نشست وین بار دیگر به روند تهدیدات خود علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد و مدعی لزوم جلوگیری از پیشرفت و توسعه توان ایران در صنعت هسته‌ای شد.

روزنامه صهیونیستی جروزالم پست به نقل از برخی منابعی در جلسه دیروز حزب صهیونیستی لیکود که ریاست آن را نتانیاهو برعهده دارد در گزارشی از ادعاهای بی پایه و اساس نخست وزیر این رژیم مبنی بر خطرات توسعه توان هسته‌ای ایران خبر داد.

تهدیدات نتانیاهو علیه جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف بویژه در مخالفت با توسعه توان هسته‌ای و موشکی در حالی مطرح می‌شود که براساس اسناد منتشر شده از سوی کارمند سابق نیروگاه هسته‌ای این رژیم، دهه هاست رژیم اشغالگر قدس مواد لازم برای تهیه صدها بمب هسته‌ای را در اختیار دارد.

علاوه براین طی سال‌های گذشته کارشناسان علمی بارها نسبت به تعداد کلاهک‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی در زرادخانه‌های این رژیم آمارهای مختلفی را ارائه و نسبت به جلوگیری از توسعه آن هشدار داده اند امری که هیچگاه با پیگیری جدی از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی همراه نبوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۰۹:۲۰

تقاضا میکنم این ایده که همراشدن یک گاز دیگر مثل هیدروژن خواص نفکیک پذیری ایزوتوپ ها در سانتریفوژ را افزایش میدهد منتقل کنید به احتمالی رفتن به بالای 100 سو کاری سهل خواهد بود

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۰۹:۱۲

دعوای زرگری

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.