آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
6بازدید
۱۰

شایعه پیوستن فرزاد حسنی به ایران اینترنشنال

ایران اینترنشنال شبکه فارسی زبان ضد حکومت ایران است که با حمایت مالی عربستان سعودی در لندن فعالیت می کند.

شایعه پیوستن فرزاد حسنی به ایران اینترنشنال

به گزارش تابناک به نقل از فرارو، شایعاتی مبنی بر مهاجرت و پیوستن فرزاد حسنی مجری صداوسیما به شبکه ایران اینترنشنال در برخی رسانه ها و شبکه های اجتماعی منتشر شده است.

فرزاد حسنی تاکنون به این شایعات واکنشی نشان نداده است.
ایران اینترنشنال شبکه فارسی زبان ضد حکومت ایران است که با حمایت مالی عربستان سعودی در لندن فعالیت می کند.

اگر این ادعا صحت داشته باشد او پس از مزدک میرزایی دومین مجری مشهور صداوسیما است که به ایران اینتر نشنال می پیوندد.

فرزاد حسنی متولد سال ۱۳۵۶ است. او با برنامه‌های نیم رخ و کوله پشتی به شهرت رسید و در چندین سریال و فیلم سینمایی هم بازی کرده است.

حسنی مجری پر حاشیه صداوسیما است و در مقاطعی نیز کنار گذاشته شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۱۹:۵۷

ماشاءالله صدا و سیما که تحمل شنیدن نام یک خواننده ی لوس آنجلسی بازنشسته (از کار افتاده) را ندارد چطور می شود این همه نیرو برای رادیو و تلویزیون های معاند و بیگانه تأمین می کند؟ بازار تملق را آنچنان داغ کرده اند که فقط متملقین قادر به کار در چنین سازمان عریض و طویلی هستند. آنها هم هر جا بیشتر بپردازند تملق آنجا را خواهند گفت و به آنجا تعلق خاطر پیدا خواهند کرد.

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۱۹:۵۵

همان بهتر كه اين از ايران بره ...

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۱۹:۳۵

اون ابروهاش منوکشته !

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۱۸:۴۱

آخه پدر آمرزیده این خبر به چه درد مردم میخوره تو این وضعیت .به هرکجا که دلش میخواد بپیونده اصلا به ما چه به تو چه اصلا مگه چقد مهمه که خبرش میکنید

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۱۸:۴۱

یه آدم لوس پر ادعا همون بهتر که بره

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۱۸:۲۵

اینهمه جوانان مملکت از این کشور رفتند بخاطر بی عرضگی مسئولان این هم یکی دیگر از اونها که در مقابل نخبگان و تحصیل کردگان هیچ است و از این به بعد هم جوانان بیشتری از این مملکت خواهند رفت.

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۱۸:۲۴

این اقا ومزدک میرزایی وسایر ین که رفتند لیاقتشان همان شبکه هاست

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۱۸:۱۶

دمش گرم هر کس بتواند از این خرابه فرار کند مبارکش باشد

مریخ۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۱۷:۲۰

افراد عحیبی در جامعه زندگی میکنند همزمان که در برنامه های تلویزیونی و رسانه به عربستان ناسزا میگویند اما در ذهن خود پرچم عربستان را به اهتزاز در میاورند

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۱۸ ۱۷:۱۹

بعید نیست این خبر صحت داشته باشد....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.