آخرین خبرادعای تازه ترامپ در مورد حمله به ایران
11بازدید
۱

نفت‌کش توقیف شده کره جنوبی، ایران را ترک کرد

رسانه‌های کره جنوبی اعلام کردند که کشتی توقیف شده این کشور در خلیج فارس، صبح امروز ایران را ترک کرده است.

نفت‌کش توقیف شده کره جنوبی، ایران را ترک کرد


به گزارش تابناک، خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی با انتشار عکسی از کشتی کره‌ای توقیف شده در خلیج فارس، به نقل وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که این کشتی به همراه ناخدا و خدمه‌اش ساعت ۶ صبح امروز به وقت تهران، ایران را ترک کرده است.

این نفتکش به دلیل ایجاد آلودگی زیست محیطی در خلیج فارس نزدیک به سه ماه توسط ایران توقیف شده بود.
نفت‌کش توقیف شده کره جنوبی، ایران را ترک کرد
در اوایل ماه ژانویه، ایران نفتکش MT Hankuk chemi و ۲۰ خدمه آن را به دلیل ایجاد آلودگی نفتی توقیف کرد. در ماه فوریه، مقامات ایرانی موافقت کردند که تمام دریانوردان این نفتکش را آزاد کنند به جز کاپیتان که برای مدیریت کشتی مورد نیاز بود.

پیشتر گفته شده بود نخست وزیر کره جنوبی به زودی برای رایزنی درباره آزادسازی کشتی توقیف شده این کشور در آب‌های خلیج فارس، به تهران سفر و با مقامات جمهوری اسلامی دیدار می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۰ ۱۳:۴۱

پس پول بلوکه شده چی شد؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.