آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
0بازدید

برخورد پلیس با هنجارشکنان در ماه رمضان

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان از برخورد پلیس با روزه خواری در ملاء عام خبر داد و گفت: افرادی که دارای عذر شرعی هستند از خوردن و آشامیدن در فضا‌ها و اماکن عمومی پرهیز کنند.

برخورد پلیس با هنجارشکنان در ماه رمضان
به گزارش تابناک به نقل از فارس، ایرج خانی‌پور اظهار کرد: بر اساس قانون روزه خواری در ملاء عام جرم بوده و افرادی که دارای عذر شرعی هستند از خوردن و آشامیدن در ملاء عام خودداری کنند.

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان افزود: آن دسته از صنوف که بر اساس مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا مجاز به فعالیت هستند و دارای مجوز فعالیت هستند باید ضوابط و قوانین مربوط به ماه مبارک رمضان را رعایت کنند.
وی افزود: بدیهی است مسؤولیت عدم رعایت قوانین و مصوبات ابلاغی ستاد مقابله با کرونا و دیگر موارد یاد شده متوجه مسئولان و متولیان اماکن مربوطه است.

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان از برخورد پلیس با روزه خواری در ملاء عام خبر داد و گفت: پلیس با معدود هنجارشکنانی که بخواهند حرمت ماه مبارک رمضان را با بی توجهی به تذکرات ارایه شده نگه ندارند، برخورد‌های قانونی و لازم را صورت خواهد داد.

خانی‌پور با تأکید بر اینکه پلیس در خصوص مراسمات شب‌های قدر تابع مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا است گفت: اجرای دقیق ساز و کار‌های بهداشتی در همه یگان‌های انتظامی مورد تاکید است.

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به اینکه پیشگیری از جرایم و ناهنجاری‌ها نیازمند بسیج و عزم همگانی است، اظهار داشت: تلاش کارکنان انتظامی استان در خدمت به مردم ستودنی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۵ ۰۹:۲۱

عجب، پلیس چرا تو بحث قرنطینه اینقدر فعال نیست که توی ماه رمضان و روزه خواری فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۵ ۰۸:۰۶

خدا وکیلی پلیس ایران بجز برخورد چیزی بلده ؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۵ ۰۷:۴۵

البته مخفي خوردن در حد قابل اجرا مثلا تو خيابون رو به ديوار غذا خوردن نبايد مجازاتي داشته باشه چون طرف سعي خودش رو كرده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.