آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

قطع درخت ۷۰۰ ساله گردو در منطقه «کهمان»

درخت ۷۰۰ ساله گردو در منطقه «کهمان» شهرستان سلسله قطع و به آتش کشیده شد.

قطع درخت ۷۰۰ ساله گردو در منطقه «کهمان»

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، افراد ناشناس درخت ۷۰۰ ساله گردو در منطقه «کهمان» شهرستان سلسله را با اره قطع و سپس آن را به آتش کشیدند.

شرایط مناسب تفرجگاهی منطقه «کهمان» شهرستان سلسله زمینه تولید گردوی مرغوب را برای گردو کاران این شهرستان فراهم کرده به طوری که گردوی تولیدی در لرستان در کشور برای خود نام و نشانی دست و پا کرده است.

منطقه «کهمان» شهرستان سلسله به دلیل قرار گرفتن در یک دره و جاری بودن سراب‌های جوشان در آن یکی از بهترین مناطق تولید گردو در استان لرستان به شمار می‌رود.

«کهمان» الشتر با سطح زیر کشت هزار و ۷۰۰ هکتار سطح زیر کشت باغ گردو، ۳۰ درصد گردوی استان لرستان را تولید می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

دانایی رمز امنیت۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۱۹:۵۷

خداوکیلی، من که نه گردو خور و نه گردو شناسم و اصلا به گردو حساسیت دارم هم آتیش گرفتم، حالا اون درخت زبون بسته و دوست داران محیط زیست و طبیعت دیگه چه حالی ازشون گرفته شده.

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۱۸:۲۳

اين افراداكثرا سابقه دارند و براي منافع شخصي دست به اين كارها ميزنندوقتي با مجرمان مشابه قبلي كه به منابع طبيعي يا حيات وحش آسيب زدند برخورد جدي نشده، ترس اين افراد ميريزه و دست به هر كاري ميزنن. در اينموارد سيستم قضايي بدليل عدم برخورد قاطع بايد پاسخگو باشد

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۱۵:۰۶

اعدام

سعید۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۱۴:۲۵

خُرده ای بر این مردمان نیست تا زمانی که در فقر و جهل فرهنگی به سر می برند، مردم رعایای حکومت هستند، الگو برداری از دولت دیده ی در عمر خود میکنند، آنچه بکاری همان می دِرَوی، گندم زِ گندم بروید جو زِجو!!! وقتی مردم در بیشتر موارد دچار کمبود های آقتصادی، فرهنگی و آموزشی هستند، و از آنطرف حرکات و اعمال دولت ها را می بینند، این ساده انگاری است که ما حرکات معقولانه و با فرهنگ از مرم ببینیم. دولت آلمان در زمان هیتلر، فقط به تشدید قوانین و ضرب شصت های محکم بدون تخفبف برای دولتمردان و عموم مردم توانست مردم را سر به راه کند و دولت های بعد هم همان روش را منتها بدون خشونت هیتلر بلکه با قوانین قدرتمند قابل اجرای بدون تخفبف، توانسته این ملت سرکش را به راحتی در چنگ خود بگیرد، که الان به فرهنگ مردم تبدیل شده است.

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۱۴:۲۳

به درخت با این عظمت باید سجده کرد. چه احمقهایی چنین جنایتی کرده اند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۱۳:۴۷

همه ما داریم به سمت اینگونه کارها میریم فرهنگ جامعه سقوط کرده.

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۱۳:۱۹

خب با مجوز کی اینکارو کردن؟ برای چی؟ درخت 700 ساله متعلق به چند ده نسل بوده! ارث باباشون نبوده که قطع کنن!!
کاش یه منتقمی بود دست تیشه زن و دستور دهندشو قطع میکرد!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۱۱:۰۹

خدا لعنتتون کنه. حتما مجازات می شن...
خدا هم اونا رو می سوزونه ...

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۱۰:۲۷

کاش شعور داشتن وقتی قطع میکردن به جاش یه درخت دیگه میکاشتند

مانی۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۰۹:۵۲

صحب از پژمردن یک برگ نیست
وای جنگل را بیابان میکنند
هیچ حیوانی به حیوانی نمیدارد روا
آنچه این نامردمان با جان انسان میکنند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۰۹:۲۸

انشالله طبیعت با یک سیل دیگه جبران کنه

حق بین۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۰۹:۰۴

اینا که این درخت رو قطع کردند جملگی "مجسمه بلاهت" اند. متاسفم که اینا هموطن من اند. متاسفم

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۰۸:۵۵

باید دستگیر و به حبس ابد محکوم شوند

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۶ ۱۰:۳۲

باید مجبورشون کنند 700 اصله درخت بکارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.