میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

چرا اکبریان داور دربی ۹۵ شد؟

کد خبر: ۱۰۵۱۳۷۹
| |
6327 بازدید
|
۱

انتخاب داور دربی ۹۵ طبق انتظارات حواشی و پیامدهایی با خود به همراه داشت.

به گزارش تابناک ورزشی، خداداد افشاریان رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره انتخاب محمدرضا اکبریان به عنوان داور دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال اظهار داشت: یک بحث کارشناسی کردیم و نمرات اکبریان و همچنین بازی‌هایی که رفته و اتفاقاتی که وجود داشته را مدنظر قرار دادیم. از آنجایی که او باتجربه است و سنش هم یک سن پخته است، اکبریان از البرز را برای این بازی انتخاب کردیم. علیرضا ایلدروم از کمک‌های بزرگ و بین‌المللی ما از تهران به عنوان کمک داور اول حضور دارد و مهدی عالیقدر از باسابقه‌ترین داوران کشور هم کمک داور دوم است.

وی که در «اخبار ورزشی» شبکه سه سیما صحبت می‌کرد، ادامه داد: داور تغییر نمی‌کند و عوض نمی‌شود، مگر آنکه اتفاقی برایش بیفتد. پس بهتر است که با واقعیت زندگی کنیم. بچه‌های پرسپولیس و استقلال گذشته را شخم نزنید. باید به آینده نگاه کنیم و تیم داوری با یک روح و روان آماده، برای حضور این بازی آماده شود. بی‌شک اگر داور زیر فشار باشد و از لحاظ روانی مشکل داشته باشد، شاید خودش در روند بازی تاثیرگذار باشد.

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: اکبریان و تیمش در این بازی بی‌شک قضاوت خوبی خواهند داشت و به زمین می‌روند تا قضاوت خوبی انجام بدهند. یقین داریم و امیدواریم که اتفاق خوبی در این بازی برای داوران ما بیفتد.

افشاریان درباره اتفاقی که در بازی استقلال و صنعت نفت آبادان با قضاوت اکبریان رخ داد، عنوان کرد: آنجا کمک داور اشتباهی درباره اوت داشت و سریع اعلام نظر کرد، وگرنه داور در بازی تاثیرگذار نبود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۲
همه می دانند که این داور ضد پرسپولیس است و برای همین هم او را انتخاب کردند .
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات