مذاکرات قریبالوقوع ایران و آمریکا
سفير آمريکا در بغداد بدون تعيين زمان مشخص اين ديدار به خبرنگاران گفت: من به زودي با ايرانيها در بغداد ديدار خواهم کرد.
سفير آمريکا در عراق، امروز اعلام کرد به زودي با مسئولان ايراني براي بررسي اوضاع عراق، ديدار خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، «رايان کروکر»، اين مطلب را در حاشيه کنفرانس بينالمللي درباره عراق در شهر استانبول ترکيه اعلام کرد.
سفير آمريکا در بغداد بدون تعيين زمان مشخص اين ديدار به خبرنگاران گفت: من به زودي با ايرانيها در بغداد ديدار خواهم کرد.
بر پايه اين گزارش، نخستين ديدار سفير آمريکا با حسن کاظمي قمي ـ همتاي ايراني وي ـ در 28 ماه مي (هفتم خرداد) در پايتخت عراق ـ بدون پيشرفت بزرگي ـ و دور دوم مذاکرات دوجانبه نيز در 28 ماه ژوئيه (ششم مرداد) در بغداد برگزار شد و در اين دور مذاکرات، تصميمي براي تشکيل يک کميته سه جانبه به منظور بررسي و رسيدگي به مسئله امنيت عراق گرفته شد.
گفتني است، سفير آمريکا در عراق، در سفر به برخي کشورهاي عربي منطقه خاورميانه با تکرار اتهامات بيپايه عليه ايران، خواستار بازگشايي سفارتخانههاي کشورهاي عربي در بغداد شد تا به زعم خود با آنچه وي نفوذ منفي ايران در عراق خواند، مقابله کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.