کشف ۲۹ قبضه سلاح غیر مجاز از عاملان تیراندازی

کد خبر: ۱۰۵۳۶۵۰
|
۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۸ 22 May 2021
|
4946 بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان عنبرآباد گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۳ نفر از عاملان تیراندازی و ناامنی در این شهرستان دستگیر شده اند و ۲۹ قبضه سلاح غیرمجاز کشف شده است.

به گزارش خراسان، سرهنگ «رضا فیروزبخت» با بیان این که امروز برخورد با دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملان تیراندازی به مطالبه ای عمومی تبدیل شده است، افزود: در این زمینه نیروهای پلیس در مجموعه انتظامی عنبرآباد از ابتدای سال تاکنون ۱۳ نفر از عاملان تیراندازی و ناامنی را دستگیر و ۲۹ قبضه سلاح غیرمجاز را کشف کردند.

وی با اشاره به برخورد قاطعانه و مقتدرانه پلیس با حاملان انواع سلاح غیرمجاز و عاملان تیراندازی، ادامه داد: حمل و نگهداری سلاح غیرمجاز جرم است که در این خصوص قانون گذار، مجازات مرتکبان قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز برای در دست داشتن و حمل سلاح گرم سبک غیر خودکار را حبس از شش ماه تادو سال و برای سلاح گرم سبک خودکار حبس از دو تا پنج سال را در نظر گرفته است و همچنین برابر ماده 5 این قانون برای خریداری، نگهداری یا حمل سلاح گرم سبک غیر خودکار دو تا پنج سال حبس و خریداری و حمل و نگهداری سلاح گرم خودکار پنج تا ۱۰ سال حبس تعیین کرده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟