آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
10بازدید
۱

شعارهای خطرناک و شاید جذاب کاندیداها در انتخابات

دنیای اقتصاد در شماره امروز خود شعارهای انتخاباتی نامزدهای انتخابات 1400را بررسی کرده است.

شعارهای خطرناک و شاید جذاب کاندیداها در انتخابات

به گزارش «تابناک» در بخشی از این گزارش آمده است:

به‌زودی رقابت کاندیداهای ریاست‌جمهوری شروع می‌شود و مردم با فهرست بلندبالایی از وعده‌های انتخاباتی در بخش‌های مختلف از جمله اقتصادی روبه‌رو خواهند شد. این وعده‌ها را غالبا می‌توان در دو گروه طبقه‌بندی کرد؛ «وعده‌های نادرست، عوام‌فریبانه و پوپولیستی» و «وعده‌های درست و کارشناسی».

مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی ایران با هدف روشنگری عمومی در جهت فهم درست مسائل اقتصادی، مشخصات وعده درست و کارشناسی و تفاوت آن با وعده پوپولیستی را شناسایی کرده است. ارزیابی‌ها حاکی از این است که وعده‌های پوپولیستی اکثرا ظاهری جذاب دارند، اما در باطن برای اقتصاد کشور خطرناک هستند؛ بنابراین بیم آن می‌رود که شعارها و وعده‌های «جذاب اما خطرناک» بتوانند به شکلی عرضه شوند که بخشی از شهروندان را به سمت خود متمایل کنند و اجرای آن در دولت آینده، اوضاع اقتصادی کشور را بدتر کند.

«رفاه و رشد اقتصادی»، «تورم»، «نرخ ارز»، «اشتغال» و «فقر و نابرابری» از جمله شاخص‌هایی هستند که در این گزارش همراه با واکاوی نقش دولت در اقتصاد، مورد بررسی قرار گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۳ ۰۹:۱۹

مسیر های درست شما اتفاقا بعضی هاش خیلی شعاری و بعضی غلط است و برخی هم غیر قابل اجرا است چون در حوزه اختیارات نیست
مثالا الان وزارت علوم هشت ساله تلاش می کنه دوتا دانشکده کوچیک را در هم ادقام کنه نمی تونه. در حوزه اختیاراتش هست ولی نماینده های مجلس نمی گزارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.