آخرین خبرنخستین زن فلسطینی نماینده نیویورک شد
2بازدید

جزییات نجات معجزه آسای «افشین» برادر بابک خرمدین

سرهنگ وحید سلطانی معاون اجتماعی پلیس پیشگیری تهران بزرگ از نجات معجزه آسای افشین خرمدین در خانه اش خبر داد.

جزییات نجات معجزه آسای «افشین» برادر بابک خرمدین
به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ سرهنگ سلطانی در تشریح جزئیات خبر نجات معجزه آسای «افشین خرمدین» از مرگ اظهار داشت: صبح روز یکشنبه، اطلاع رسانی پلیس پیشگیری تهران برای تحقیق و کار‌های اجتماعی و مددکاری تصمیم داشت از خانواده بابک خرمدین تحقیقاتی را در خصوص بحث‌های اجتماعی انجام دهد و به همین خاطر کارشناسان اجتماعی پلیس پیشگیری از ماموران کلانتری ۱۳۵ آزادی برای تماس با خانواده خرمدین درخواست کمک کردند.

وی افزود: رئیس کلانتری ۱۳۵ آزادی با توجه به اینکه هیچ شماره‌ای از خانواده خرمدین در اختیار نداشت برای انجام این تحقیق با نگهبان ساختمان بابک خرمدین در شهرک اکباتان تماس می‌گیرد و با توجه به اینکه صبح زود بوده و احتمال می‌رفت که افشین، برادر مرحوم بابک خرمدین در خانه باشد از نگهبان ساختمان درخواست می‌شود که به جلوی درخانه بابک خرمدین برود و شماره تماس برادر بابک را از او بگیرد.

معاون اجتماعی پلیس پیشگیری تهران تصریح کرد: نگهبان ساختمان با دستور رئیس کلانتری به جلوی در خانه خانواده خرمدین در طبقه ششم می‌رود و متوجه باز بودن در خانه می‌شود، اما هرچه افشین را صدا می‌زند پاسخی نمی‌شنود و نگران از وقوع اتفاق تلخ دیگری در این خانه، نگهبان وارد خانه شده و با افشین خرمدین که روی زمین افتاده بود روبرو می‌شود.

سرهنگ سطانی ادامه داد: نگهبان ساختمان با عوامل اورژانس و ماموران کلانتری تماس گرفته که در ادامه افشین خرمدین را که نیمه بیهوش شده بود به بیمارستان منتقل شد.

وی خاطرنشان کرد: اگر پلیس برای پیگیری پرونده در روند مسائل خانوادگی و اجتماعی کوتاهی کرده بود احتمال می‌رفت افشین خرمدین در یک ماجرای تلخ به کام مرگ فرو رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۴:۲۵

خب چرا بیهوش شده بوده

فاطمه۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۰۲:۵۳

چقدر سخته واقعا این یه کایوس براش،خداوند بهش،ارلمش،عطا کند

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۷ ۰۴:۳۶

طبق اظهارات خواهردامادشون که به قتل رسوندنش شب حادثه افشین خونه بوده همین نشانگر همدستی اون با پدرمادرش هست دادستانی باید پیگیر این موضوع باشه

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۸:۵۵

طفلک حق داره من بخاطریه موضوع کوچیک ۱۰سال قرص اعصاب میخورم خدافقط خودش به این عزیزدل آرامش وصبربده

سعید۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۶:۱۳

پس مشخص می شود با یک باند آدم کش روبرو هستیم بغیر از خانواده خرمدین

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۲:۵۷

در تاریخ افشین با دستور خلیفه و با خیانت سردار بابک خرمدین را در آذربایجان شکست داده اسیر کرده و به بغداد میفرستد!! حالا این خانواده که دوستدار سردار بابک خرمدین بودند نمی بایست اسم افشین روی اون برادر میذاشتند!! دستکم مازیاری یا ... میذاشتند!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۲:۳۴

وای وای چقدر پلیس پیگیری میکنه!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۱:۳۴

!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۱:۲۵

خدا بهش صبر بده که بتواند از زیر بار سنگین جنایات والدین و غم سنگین از دست دادن خواهر و برادر و داماد با چنین وضع فجیعی بیرون بیاید.

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۱:۱۷

دلیلش رو که مهمترین نکته اش هست طبق معمول ننوشتید!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۰:۴۳

از قدیم گفتن وقتی هر کاری میکنی تو کانون توجه بقیه نیستی بر برین تو چشمه این خانواده الان حکایت چشمه رین رو دارن جمع کنین بابا این مسخره بازیاتونو یا خودتونو میکشید یا همدیگه رو

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۰:۳۳

بهتر که دیر میرسید این خانواده انگار مشکل روانی دارن همدیگه رو میکشن خوشونو میکشن ای بابا اینا تو اینگرونی و بدبختی دیگه چی میگن

پاکیزه۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۰:۲۷

خدا رو شکر

مرتضی۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۰۹:۴۳

آفرین به پلیس که برای پیگیری پرونده در روند مسائل خانوادگی و اجتماعی کوتاهی نکرده .

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۰۸:۱۳

حالا شانسی یک مورد تازه اونم معلوم نیست برای چی به نگهبان زنگ زدن(که به احتمال قوی نگهبان راسا این موضوع را کشف کرده و پس از ساعتها تماس مکرر موفق شده پلیس رو مجاب کنه به حرفش گوش کنه) این آقای فرمانده سریعا برا خودش نوشابه باز کرده که چنین و چنان

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۰۷:۵۳

باز بودن در خانه ؟؟؟
صحنه سازی نبود؟

محمدی۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۰۷:۴۱

موضوع تکذیب خودکشی برادر بابک خرمدین رو در اینترنت جستجو کنید، می بینید که ده ها خبر در رابطه با تکذیب خبر خودکشی درج شده. اینه که میگن نباید به اخبار رسانه ها و البته اطلاع رسانی پلیس اطمینان کرد.

حسن۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۰۶:۴۳

پلبس خیلی پی گیر بود. پلیس خیلی پیگیر است . پلیس به نهبان گفت برو شماره تلفن افشین را بگیر.

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۰۶:۲۷

بابا اونجا چه خبره

مریخ۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۰۲:۱۶

اخی بنده خدا
میزاشتین خودشو راحت کنه
برخی اوقات مرگ بهترین مرهم بر احساس ناخوشایند است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.