آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
3بازدید

کارشناس داوری:

پنالتی اول استقلال مقابل گل‌گهر قطعا اشتباه بود

پنالتی اول استقلال کاملا اشتباه بود زیرا دست یونس شاکری در امتداد بدنش قرار داشت و باز نبود که فضایی را اشغال کند. وحید کاظمی نزدیک صحنه بود و آن را دید اما نمی‌دانم چگونه پنالتی گرفت.

کارشناسان داوری به اتفاق پنالتی نخست استقلال مقابل گل‌گهر در نیمه نهایی جام حذفی را نادرست خوانده اند.

به گزارش تابناک ورزشی، حیدر سلیمانی درباره عملکرد تیم داوری بازی استقلال و گل‌گهر اظهار داشت: اعلام خطا قبل از گل گل‌گهر درست نبود و بازیکن این تیم با زیرکی از وحید کاظمی خطا گرفت. بازیکن استقلال پای خود را به سمت وی پرتاب کرد اما برخوردی با بازیکن حریف نداشت.

وی ادامه داد: پنالتی اول استقلال کاملا اشتباه بود زیرا دست یونس شاکری در امتداد بدنش قرار داشت و باز نبود که فضایی را اشغال کند. وحید کاظمی نزدیک صحنه بود و آن را دید اما نمی‌دانم چگونه پنالتی گرفت.

کارشناس داوری فوتبال تصریح کرد: قبل از پنالتی دوم استقلال، توپ درون محوطه جریمه این تیم به شانه محمد نادری برخورد کرد و دست وی بسته بود. این صحنه پنالتی نبود. در ادامه خطا روی سبحان خاقانی به درستی پنالتی اعلام شد زیرا مدافع گل‌گهر این بازیکن را با خطا درون محوطه جریمه متوقف کرد و قبل از آن هم خاقانی در موقعیت آفساید نبود.

سلیمانی درمورد تنش‌های موجود در این مسابقه توضیح داد: افراد روی نیمکت بیشتر از بازیکنان داخل زمین کارت زرد گرفتند و ایراد نیمکت‌‌نشین‌ها و مربیان است که نمی‌توانند بازی را کنترل کنند. باید با این موضوع برخورد جدی شود.

وی ادامه داد: وحید کاظمی مانند متئو لاهوز اسپانیایی همیشه پرحاشیه قضاوت می‌کند. انتظار داشتیم عملکرد خوبی داشته باشد و کمیته داوران به دلیل قضاوت خوبش در بازی قبلی، داوری این مسابقه را به وی پاداش داد. با این وجود خطای منجر به گل گل‌گهر و پنالتی اول استقلال را اشتباه گرفت تا شب خوبی را پشت سر نگذارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۴ ۱۱:۴۸

مطمئن باشید داورن برای دو تیم تهرانی شارژ مالی می شوند وگرنه هیچ کسی حاضر به انجام چنین قضاوت های اشتباه نمی باشد

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۴ ۱۱:۴۵

این جمله که بازی کن استقلال با زیرکی پنالتی گرفت بسیار مسخره و خنده دار است ان بازی کن کاری نکرد داور می خواست سه امتیاز به استقلال بدهد که داد

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۴ ۱۰:۵۰

واقعاً اینهمه کمک به استقلال باور نکردنیه. هر کاری که میشد توی لیگ براش کردند، وقتی دیدند به چیزی بهتر از سومی نرسید، حالا دارند تیم های حذفی رو براش قربانی میکنند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۴ ۰۹:۴۷

میخوان هر طور شده به تیم سوگلی یه جام بدن. والا این برد اصلا حق استقلال نبود. خدا جای حق نشسته.

‌ک.م۱۴۰۰/۰۵/۱۴ ۰۸:۲۱

گل تیم گل گهر هم با تشخیص اشتباه داور وخطای نا حقی که گرفت به ثمر رسید.اگر یک گل از استقلال و یک گل حریف باطل باشه باز هم استقلال یک گل سالم جلو تر بود پس حق به حق دار رسیده و نباید ناراحت باشند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۴ ۰۸:۱۹

این مسابقه و داوری، شایسته لقب کثیف‌ترین سال است.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۴ ۰۷:۳۶

مگراینکه اینطوری جام بگیرند !!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۴ ۰۱:۱۰

برای تیم داوری این دیدار متاسفم. اشتباه و ناداوری در این مسابقه بوضوح دیده شد و باید داوران را مجازات کنند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۳ ۲۳:۰۵

بخواب بابا. از کره مریخ هم میشد فهمید که هر دو پنالتی 100 درصد درست بود

پیام۱۴۰۰/۰۵/۱۳ ۲۲:۴۱

فقط پنالتی اول؟ واقعا این بردن استقلال ارزشی دارد؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۴ ۲۳:۳۳

اگه اینو بگیم که این سوال پیش میاد که کلا قهرمانی پرسپولیس ارزشی داشته؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۳ ۲۲:۳۴

حس میکنم این پست توفانی در پیش خواهد اشت

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۱۳ ۲۲:۳۳

داور کثیف

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.