توضیحات پلیس در مورد یک خبرنگار آسیب دیده

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در خصوص زورگیری از یک خبرنگار توضیحاتی را ارائه کرد.
کد خبر: ۱۰۷۶۸۳۸
|
۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۵ 18 September 2021
|
5882 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از میزان، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در خصوص خبری مبنی بر زورگیری از یک خبرنگار، اظهار داشت: موارد مورد بررسی قرار گرفت و ماموران طبق دستور قضایی فردی که آسیب دیده بود را به کلانتری دعوت کردند.

وی گفت: فرد مذکور در در بیان اظهارات خود ضمن صورتجلسه اعلام کرد که روز چهارشنبه هنگام خروج از منزل متوجه دعوایی در بیرون از منزل می‌شود بنابراین چند دقیقه‌ای تامل کرده و صحنه را نگریسته و سپس به راه خود ادامه می‌دهد که در فاصله ۵۰ تا ۱۰۰ متر از محل درگیری احساس می‌کند که دو نفر سوار بر یک موتور از درگیری به سمت وی می‌آیند که احساس ترس کرده و اقدام به فرار می‌کند که به واسطه عدم توانایی در کنترل موتور سیکلت به زمین میخوردو آسیب می‌بیند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: فرد مضروب در اظهاراتش گفت که نفرات با دسته چاقو ضرباتی را به بازوی وی وارد می‌کنند که منجر به جراحت شدید از ناحیه بازو میشود.

وی گفت نامبرده پس از مراجعه به کلانتری به پزشک قانونی جهت تشخیص میزان دقیق آسیب‌دیدگی مراجعه می‌کند.

سرهنگ موقوفه‌ای با بیان این مطلب که بحث سرقت در این پرونده کاملا منتفی است خاطرنشان کرد: علت اینکه چرا این افراد از دعوا جدا شده و به سمت این شخص آمده اند در دست بررسی است؛ همچنین ضاربین هم تحت تعقیب قضایی و انتظامی قرار دارند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟