میرتاجالدینی: الهام علیاف تغییر رویه بدهد
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه از الهام علیاف و رویه در پیش گرفته برای دوستی با رژیم صهیونیستی انتقاد کرد.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدرضا میرتاجالدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در تذکر خود در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۸ مهرماه) مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جنایات داعشیهای مزدور و وابسته به صهیونیستها را در افغانستان محکوم میکنم.
وی در ادامه در تذکری به دولتمردان باکو خاطر نشان کرد: ایران اسلامی در ۴۰ سال گذشته برادری خود را به باکو ثابت کرده، ولی این کشور رویه غلطی در پیش گرفته و انتظار میرود زودتر دست از این رویه بکشد.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه ضمن انتقاد از الهام علیاف گفت: الهام علیاف با پهپاد صهیونیستی عکس یادگاری میگیرد در حالی که سال هاست پهپادهای ایرانی خواب را از رژیم صهیونیستی گرفته و در این شرایط که رژیم صهیونیستی دشمن مسلمانان است این اقدام قابل قبول نیست.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
بسیاری از مشکلات ما در سیاست خارجی از گذشته تا کنون، اظهار نظر افراد غیر مسؤل و تریبون داران است که هزینه های بسیاری بر کشور تحمیل کردند.
به جای این حرفها به مشکل اقتصادی مردم برسین که نون خالی ندارن برای خوردن هر کشوری میتونه از هر کجا بخواد سلاح بخره شما با این حرفها مردم رو از اصل قضیه دور میکنین و مردم رو سرگرم موضوعات جدید میکنین تا گشنگی یادشون بره شما فکری به اقتصاد نابود شده بکنین که کشور ازدست نره
چشم
بی خیال سید . ای بنده خوب خدا انگار تازه از خواب گران بیدار شدی.
رودارس که درقردادترکمانچای رودمرزی مشترک محسوب شده سالانه چندمتربه طرف خاک ایران پیشروی دارد یعنی اززمان عقداین قرارداد (200سال پیش) صدهامتر داخل خاک ایران امده و الان باید ایران انرا جزئ ازقلمروخودحساب کند
شما به دشمن آذربایجان سلاح میدهید. اذربایجان هم از دشمن شما سلاح می خرد.
دوست دارید کشور دیگری به شما بگوید از کجا سلاح بخرید یا نخرید ....
آقا نادر خرید سلاح نیست مساله یک فرودگاه هست که الهام جون داده به صهیونیستها
جناب میرتاج الدینی به جای نصیحت به الهام اردوغانف استاندارباکو بایدچنان واکنش قاطعانه ای ازسوی مسئولان صورت گیرد تا این یارو بداند درحدی نیست که اقدامات ضدامنیت ملی ایران انجام دهد.متاسفانه اغماض درمورداقدامات پیشین این یارو واربابش درتحریکات وفتنه گریهای قومی باعث گستاخی هرچه بیشترش شده وروزبروز پاشو ازگلیمش بیشتردراز میکند.
یک اصل ساده در سیاست خارجی هستکه شما فقط اختیار خودت را داری. اگر از مراودات علی اف نارحتید باید از روشهای دیگری او را متوجه خیانتش به ایران کنید تا بفهمد هزینه این کارها چقدر بالاست نه اینکه به صورت مستقیم او را امر و نهی کنید. حداقل از روسیه یاد بگیرید که وقتی میخواهد چیزی را بر ایران تحمیل کند، از چندجا فشار می آورد مثل قضیه قفقاز.
چشم
کجا بودی تا حالا؟
از خواب خرگوشی بیدار شید، صهیونیست ها سوار علیف شدند و تا آخرش خواهند رفت... این شما هستید که باید در قبال اتفاقات آذربایجان تغییر رویه بدهید و صریح و کوبنده تر مواضع خود را اعلام نمایید.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.