آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
0بازدید

بازداشت سارقان موتورسیکلت در جنوب پایتخت

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق حرفه‌ای موتورسیکلت در جنوب تهران خبر داد.

به گزارش میزان، رسول بهرامی سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت اظهار داشت: با وقوع چند فقره سرقت موتورسیکلت شهروندان در جنوب تهران به ویژه در محله فلاح موضوع رسیدگی به پرونده در دستور کار تیم‌های مختلف عملیات سرکلانتری قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه ماموران کلانتری ۱۶۱ ابوذر در رصد‌های اطلاعاتی و تحقیقات محلی موفق شدند هویت و مخفیگاه ۲ سارق حرفه‌ای را در جنوب تهران شناسایی کردند، افزود: نتیجه بررسی‌های پلیسی به مرجع قضائی منعکس و دستور دستگیری و بازرسی از مخفیگاه متهمان اخذ شد.

این مقام پلیسی ادامه داد: تیم عملیات کلانتری در یک عملیات پیچیده سارقان ۲۵ و ۲۷ ساله را در مخفیگاهشان دستگیر و هر ۲ متهم پس از انتقال به کلانتری به ۱۰ فقره سرقت موتورسیکلت با همکاری یکدیگر اعتراف کردند.

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: تحقیقات پلیسی برای شناسایی مالخران موتورسیکلت‌های مسروقه کماکان ادامه دارد و متهمان برای اخذ دستور قضائی روانه دادسرا شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.