آخرین خبرتصمیم تازه امارات برای دور زدن تنگه هرمز
0بازدید
۱۰

ریزش شدید قیمت مرغ / بالاتر از این مبلغ نخرید

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت: با اشباع بازار ناشی از افزایش تولید و عرضه، قیمت هر کیلو مرغ به ۲۸ هزار تومان رسیده است.

ریزش شدید قیمت مرغ / بالاتر از این مبلغ نخرید

به گزارش تابناک، روزنامه گسترش صمت نوشت: مهدی یوسف خانی گفت: با توجه به ازدیاد عرضه، قیمت مرغ همچنان زیر نرخ مصوب است. با اشباع بازار ناشی از افزایش تولید، هر کیلو مرغ با نرخ ۲۸ هزار تومان در بازار عرضه می شود.

یوسف خانی قیمت هر کیلو ران مرغ را ۲۸ هزار تومان، سینه مرغ را ۵۵ هزار تومان و فیله مرغ را ۶۰ هزار تومان اعلام کرد.

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی درباره آینده بازار مرغ گفت: با استمرار شرایط مناسب جوجه ریزی پیش بینی می شود که نوسانی در بازار مرغ اتفاق نیفتد.

به گفته وی، با ازدیاد تقاضا در شب یلدا احتمال سوء استفاده مرغدار از شرایط وجود دارد در نتیجه با نرخ بالاتری بدست مصرف کننده می رسد، اما در کل عرضه بالاتر از نرخ مصوب ۳۱ هزار تومان گرانفروشی است.

این مقام مسئول درباره تاثیر توزیع هوشمند بر بازار مرغ گفت: قیمت مرغ تابع مکانیزم عرضه و تقاضاست و ارتباطی به نحوه توزیع ندارد و تنها به خاطر مسائل حمل و نقل و ترافیک، توزیع هوشمند خدمتی به مردم است.

وی گفت: افزایش تولید داخل ناشی از واردات تخم مرغ نطفه دار و جوجه یکروزه در کنار عرضه مرغ منجمد منجر به تعادل عرضه و تقاضا شد و قیمت های دستوری جوابگو نیست‌.

یوسف خانی در پایان گفت: علی رغم تعیین نرخ مصوب ۳۱ هزار تومانی به ازای هر کیلو مرغ گرم، اما ازدیاد عرضه موجب شده که قیمت به ۲۷ تا ۲۸ هزار تومان برسد که این امر هیچ ارتباطی به تولیدکننده یا مغازه دار ندارد همانند بحران ۱۱ ماه اخیر بازار مرغ که تولیدکننده و فروشنده نقشی در آن نداشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

Amir_ali۱۴۰۰/۰۹/۲۵ ۲۱:۱۳

همچین گفتید ریزش شدیییید گفتیم انقلاب شد

هر وقت شد کیلیویی پنج تومن اونوقت بگید شدید چون نرخش همینِ

حیف از جوونیمون که تو ایران حروم شد مجبوریم محبوووور

مسعود۱۴۰۰/۰۹/۲۵ ۲۱:۰۳

ما که پیدا نمی‌کنیم و میرویم در صف پس از دو ساعت دو تا مرغ یخی می‌خریم چطوریه این داستان که آقا میگه خواب دیده یا شعار میده

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۲۵ ۲۰:۳۵

آقای یوسف خانی پس این چه شخصی است که در همه بحران ها نقش دارد؟

لر اندیش اریایی.۱۴۰۰/۰۹/۲۵ ۲۰:۰۷

خجالت ،نمی کشید،بااین شانتاژ تبلیغاتی،که راه انداختید

حمید کلباسی۱۴۰۰/۰۹/۲۵ ۱۹:۴۹

ای مرغ چه شد بال و پر تو؟ صد جوجه فدای همسر تو

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۲۵ ۱۹:۳۶

نوشتید ریزش قیمت مرغ که انگار قیمت مرغ به کیلویی 15 هزار تومان رسیده و اونهایی که تا حالا نمی تونستند بخرند حالا برن بخرند!

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۲۵ ۱۹:۱۷

سرکوچه کدوم مسول بخریم

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۲۵ ۱۷:۳۲

دروغه اهواز کیلو 31500هست

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۲۵ ۱۶:۳۲

شدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شاکر۱۴۰۰/۰۹/۲۵ ۱۵:۴۷

همین الان من شیراز خیابان زرهی خریدم 26 و پانصد. چرا الکی قیمت میبرید بالا.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.