آخرین خبرقاتل مامور پلیس در آخرین لحظات بخشیده شد
6بازدید

دیدار باقری کنی با نمایندگان سه کشور اروپایی

مذاکره کننده ارشد ایران در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک روز دوشنبه با روسای هیات‌های سه کشور اروپایی در چارجوب هشتمین دور مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین دیدار کرد.

دیدار باقری کنی با نمایندگان سه کشور اروپایی
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا در وین، این دومین دیدار علی باقری کنی در مرحله دوم از هشتمین دور مذاکرات وین است که امروز از سرگرفته شد. باقری پیشتر با انریکه مورا هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام دیدار کرد و دو طرف درباره ادامه مسیر جلسات و گفتگو‌های روز‌های آتی رایزنی کردند.

گفتگو‌ها در روز‌های آینده در سطوح و قالب‌های مختلف به صورت دوجانبه و چند جانبه ادامه خواهد داشت. منابع نزدیک به تیم‌های مذاکره کننده احتمال می‌دهند که با کاهش نقاط اختلافی در گفتگو‌ها نشست کمیسیون مشترک برجام ااواخر هفته برگزار شود.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه امروز در جمع خبرنگاران گفت که هیات جمهوری اسلامی ایران به وین سفر کرده است تا مطمئن شود که منافع وعده داده شده در برجام محقق می‌شود. وی افزود که در این زمینه «توافق‌هایی را داشتیم و باید ببینیم طرف مقابل با اراده و جدیت وارد می‌شود.»

خطیب زاده با بیان اینکه طرف‌های مقابل باید تعهد خود را نشان دهند افزود: وقت زیادی از هیأت ایرانی گرفته شد و ایران به‌خاطر سابقه بسیار بد آمریکا و بی‌عملی اروپا باید مطمئن شود کسی در آینده این توافق را به سخره نگیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ضرب‌الاجل‌های طرف‌های غربی برای مذاکرات خاطر نشان کرد که جمهوری اسلامی ایران هیچ ضرب الاجل ساختگی را نمی‌پذیرد. «امروز توپ در زمین غربی‌ها و آمریکاست و اگر طرف‌های مقابل به تعهداتشان عمل کنند خیلی زود می‌توانیم به توافق برسیم.»

وی با بیان اینکه پیشنهادات ایران روی میز است هشدار داد که پنجره توافق تا ابد باز نخواهد ماند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

شیبانیان۱۴۰۰/۱۰/۱۴ ۱۶:۴۸

به امریکا بگویید کوچک ترین اشتباه بزرگترین اشتباه شما خواهد بود زیرا ضمن اینکه اسرائیل محو می شود خودت هم در خلیج فارس دفن خواهی شد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.