قهر اسکوچیچ در بدرقه زنان بخاطر جمله مجری!

کد خبر: ۱۰۹۹۱۸۵
|
۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳ 15 January 2022
|
8692 بازدید

در مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال بانوان به مسابقات جام ملت‌های آسیا، در حالی که فرد همراه سرمربی تیم ملی فوتبال از مجری درخواست کرد برای اهدای جوایز بانوان به‌روی سکو برود مجری برنامه گفت «آسیاب به‌نوبت و الآن نوبت شما نیست».

پس از این ماجرا اسکوچیچ که از صحبت مجری برنامه ناراحت شده بود به‌همراه وحید هاشمیان مراسم بدرقه را ترک کرد. وحید هاشمیان برای شرکت در مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال بانوان به کمپ تیم‌های ملی فوتبال بانوان آمده بود.

مجتبی خورشیدی کمک سرپرست تیم ملی درباره ناراحتی دراگان اسکوچیچ در مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال بانوان و ترک مراسم اظهار داشت: ناراحتی نبود، او دندان درد داشت و برای همین زودتر رفت.

وی در خصوص اینکه گویا از اینکه او برای مراسم بدرقه روی سِن دعوت نشد و زمانی هم که قصد داشت روی سِن برود به او گفته شده آسیاب به نوبت، گفت: نه، او وقت دکتر داشت و اصلاً اینطور نیست. حتی ما وقت جلسه داشتیم با آقای عزیزی خادم که این جلسه هم عقب افتاد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟