آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۱

تاکید جمهوری نخجوان بر توسعه همکاری با ایران

"تاپدیق علی اف "وزیر اقتصاد جمهوری خودمختار نخجوان روز چهارشنبه در دیدار " سید احمد حسینی " سرکنسول جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد و خواستار توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری دو کشور شده‌است.

تاکید جمهوری نخجوان بر توسعه همکاری با ایران
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا به نقل از سرکنسولگری کشورمان در نخجوان، وزیر اقتصاد نخجوان در این دیدار که معاونانش نیز حضور داشتند، با اشاره بر اهمیت و مفید بودن این گفت و گوها، خاطرنشان کرد که این جمهوری آمادگی لازم برای ارتقای همکاری اقتصادی، برگزاری نمایشگاه‌ها و توسعه بازراچه‌های مرزی مشترک را دارد.

وی تاکید کرد که پس از بررسی و جمع بندی اقدامات لازم برای اجرایی شدن مسائل مورد توافق و مشخص شدن نحوه فعالیت اقتصادی در نخجوان را اعلام خواهد کرد.

حسینی نیز در این دیدار بر افزایش واردات و صادرات، لزوم همکاری اتاق‌های بازرگانی استان‌های همجوار با همتایان نخجوانی، برگزاری نمایشگاه‌ها و بازارچه‌های مرزی مشترک، سفر مسوولان ذی ربط اقتصادی دو طرف و نیز رسیدگی به مشکلات و موانع فراروی تجار ایرانی در این منطقه اشاره و خواستار انجام اقدامات لازم در این زمینه‌ها شد.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در این دیدار همچنین با تاکید بر علاقه دو طرف برای افزایش همکاری‌های اقتصادی، آمادگی کشورمان برای هرگونه کمک در افزایش تعاملات و ارتباطات بین فعالان و نهاد‌های اقتصادی دو طرف را اعلام کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مرد درستکار۱۴۰۰/۱۰/۳۰ ۱۴:۳۹

نخجوان جمهوری نیست ایالت خودمختار است و جزوی از آزربایجان هست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.