آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
4بازدید
۰

گفتگوی نفتالی بنت با وزیر خارجه آلمان درباره ایران

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با میزبانی از وزیر امور خارجه آلمان در تل آویو، درباره توافق هسته‌ای ایران گفتگو کردند.

گفتگوی نفتالی بنت با وزیر خارجه آلمان درباره ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از جروزالم پست، «نفتالی بنت»، نخست وزیر رژیم روز پنجشنبه با «آنالنا بائربوک»، وزیر امور خارجه آلمان که برای اولین بار از زمان تصدی قدرت در دسامبر به فلسطین اشغالی سفر کرده است، دیدار و گفتگو کرد.

در این ارتباط گفته شده که دو طرف درباره مسائل امنیتی منطقه‌ای گفت‌وگو کردند، هرچند مذاکرات هسته‌ای ایران در رأس دستور کار قرار داشت.

در این دیدار، بنت با طرح برخی بهانه‌های امنیتی مدعی شد که امضای توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی اشتباهی است که خاورمیانه را به خطر می‌اندازد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین پیشنهاد کرد که ضرب الاجلی برای تکمیل توافق تعیین شود زیرا طولانی شدن مذاکرات در وین نیز منافع ایران را تأمین می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.