آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
3بازدید

تورم بالاتر راهکار مقابله با بدهی‌های جهانی است؟

شرکت رتبه‌بندی اعتباری فیچ اعلام کرد که دولت‌ها از بزرگ‌ترین کاهش نسبت بدهی ناشی از تورم در بیش از ۲۰ سال گذشته سود خواهند برد.

تورم بالاتر راهکار مقابله با بدهی‌های جهانی است؟

 

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، تاثیرات بر نسبت بدهی دولت از تورم ۲۰۲۲ بر اساس منطقه متفاوت است و کمترین تاثیر برای خاورمیانه و شمال آفریقا و بیشترین تاثیر در کشورهای جنوب صحرای آفریقا پیش‌بینی می‌شود. همچنین، پیش‌بینی می‌شود در بازارهای توسعه یافته تورم نسبت بدهی دولت را بسیار پایین‌تر از متوسط کاهش یاید که شامل ایالات متحده با ۵ واحد درصد تولید ناخالص داخلی، انگلیس با ۴.۶ درصد و کانادا با ۴.۱ درصد است.

میانگین نرخ فیچ در ۱۲۰ کشور جهان، کاهش ۲ درصدی تعیین شده است که با سال ۲۰۰۸ برای مهم‌ترین اثر تورمی در بیش از ۲۰ سال گذشته مطابقت دارد.

جیمز مک کورمک و اد پارکر از تحلیلگران ارشد فیچ در این گزارش می‌گویند: بدهی‌ها در سطح جهانی در حال افزایش است، اما تورم بالاتر قطعا کمک می‌کند.

منبع: ایسنا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

H۱۴۰۰/۱۱/۲۸ ۱۷:۰۷

تورم یعنی پودر شدن بدهی به نفع بدهکار و به ضرر طلبکار. البته سالهاست در ایران دولت برای تسویه بدهی هایش را به ملت از این ترفند استفاده می کند. البته پول بدون پشتوانه هم چاپ می کند.

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۲۸ ۱۶:۳۳

این تورم به چه کشورهایی بیشتر کمک میکنند ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.