آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
5بازدید
۰

محموله صادراتی خودروهای پورشه و بنتلی در آتش سوخت

یک کشتی کانتینربر که در حال بردن هزاران خودروی پورشه و بنتلی به آمریکا بود، در نزدیکی سواحل پرتغال دچار آتش‌سوزی شده است.

محموله صادراتی خودروهای پورشه و بنتلی در آتش سوخت

به گزارش فارس به نقل از رویترز، یک کشتی کانتینربر که حامل هزاران دستگاه خودروی پورشه و بنتلی بوده، در حال رفتن به آمریکا در نزدیکی سواحل پرتغال دچار آتش‌سوزی شده است.

سخنگوی فولکس واگن، با اعلام این خبر گفته که آتش‌سوزی در کشتی فیلیسیتی رخ داده که در حال بردن هزاران دستگاه خودرو از آلمان به آمریکا بوده است.

گفته می‌شود تعداد خدمه این کشتی کانتینربر 22 نفر بوده و هیچ کس آسیب ندیده است.

سخنگوی پورشه اعلام کرده که کشتی فیلیستی حامل 1100 دستگاه خودروی پورشه بوده و شرکت آئودی هم اعلام کرده که تعدادی از خودروهای این شرکت در این کشتی کانتینربر بارگیری شده بودند.

بر اساس یک ایمیل داخلی در شرکت فولکس واگن آمریکا این شرکت 3965 دستگاه خودروی فولکس واگن، پورشه، آئودی و لامبورگینی را‌‌‌‌‌‌‌‌ بارگیری کرده بود.

بر اساس تصاویر منتشر شده توسط مقامات امور دریایی پرتغال این کشتی در نزدیکی جزیره آزور دچار آتش‌سوزی شده و همچنان ستون‌هایی از دود در حال خارج شدن از این کشتی است.

یک مقام پرتغالی گفته آتش هنوز خاموش نشده اما تحت کنترل قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.