آخرین خبرترامپ وزیر جنگش را تهدید به استیضاح کرد
0بازدید
۲

یک مقام آمریکایی:

تأسیسات مورد حمله ایران محل آموزش اسرائیل بود

شبکه ۱۳ تلویزیون اسراییل با بازنشر گفت‌وگوی «یک مقام ارشد» آمریکایی با مجله نیویورک تایمز اذعان کرد محلی که توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موشک‌باران شد توسط نیرو‌های اسراییلی مورد استفاده قرار می‌گرفت.

تأسیسات مورد حمله ایران محل آموزش اسرائیل بود
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حساب توییتری شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی با بازنشر گفت‌وگوی روز دوشنبه‌ی «یک مقام ارشد آمریکایی» با مجله نیویورک تایمز به نقل از این منبع نوشت: تأسیساتی که در عراق مورد حمله ایرانی‌ها قرار گرفت به عنوان یک مرکز آموزشی برای اسرائیل عمل می‌کرد.

وب‌سایت این شبکه تلویزیونی هم ضمن انتشار این گفت‌وگوی کوتاه، بیانیه سپاه پاسداران درباره حمله موشکی به مقر نیرو‌های صهیونیست در اقلیم کردستان را منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، یکشنبه ظهر و پس از موشک‌باران مقر نیرو‌های صهیونیست در اربیل عراق، سپاه پاسداران در بیانیه‌ای اعلام کرد: در پی جنایات اخیر رژیم جعلی صهیونیستی و اعلان قبلی مبنی بر بی پاسخ نگذاردن جنایت‌ها و شرارت‌های این رژیم منحوس، شب گذشته "مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیست‌ها" مورد هدف موشک‌های قدرتمند و نقطه زن "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" قرار گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۲۴ ۰۶:۵۸

دستمرزاد
این رژیم مجعول باید برود

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۲۴ ۰۶:۱۸

خوب چرا ساعت یک و نیم شب زدید. تو ساعت کاری می‌زدید که به هلاکت برسند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.