آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
0بازدید

رایزنی وزیر خارجه عراق با سفیر آمریکا در بغداد

وزیر خارجه عراق در دیدار سفیر آمریکا در بغداد درباره محور‌های مختلفی به بحث و تبادل نظر با این مقام آمریکایی پرداخت.

رایزنی وزیر خارجه عراق با سفیر آمریکا در بغداد
به گزارش «تابناک» به نقل از مهر به نقل از بغداد الیوم، فؤاد حسین، وزیر امور خارجه عراق با ماتیو تولر، سفیر امریکا در بغداد درباره گزارش وزارت خارجه امریکا درباره حقوق بشر در عراق رایزنی کرد.

وزارت خارجه عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: دو طرف درباره روابط دوجانبه بین دو کشور و راه‌های ارتقای سطح همکاری مشترک گفتگو کردند.

وزیر خارجه عراق در این دیدار ضمن اشاره به وضعیت کنونی عراق و امید‌ها به تشکیل دولت جدید، از موانع پیش روی تشکیل دولت جدید عراق سخن گفت.

دو طرف همچنین شماری از مسائل بین المللی و منطقه و پرونده‌های دارای اهمیت مشترک و در راس آن تحولات امنیتی و نظامی در اوکراین و پیامد‌های بسیار حساس آن بر وضعیت امنیتی و بشری در منطقه و تاثیر آن بر امنیت غذایی را بررسی کردند.

فؤاد حسین سپس نتایج سفر خود به تهران را تشریح کرد.

از سوی دیگر سفیر امریکا در بغداد از تلاش‌های دولت عراق در روابط بین المللی تقدیر و بر حمایت واشنگتن از تلاش‌های دولت عراق در این زمینه تاکید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.