آخرین خبرترامپ برکناری هگست را بررسی می‌کند
1بازدید
۰

تلاش مارلبورو براي گسترش سرطان در ايران

رئيس فراكسيون مبارزه با دخانيات مجلس گفت: مديرعامل شركت مارلبورو به رئيس‌جمهوري آمريكا گفته بود كه اجازه دهيد ما سرطان را براي ايرانيان به ارمغان ببريم و قبل از اينكه جنگ‌ها آنها را از بين ببرد با سيگار آنها را از بين ببريم!

اكبر رنجبرزاده در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: توليدكننده سيگارهايي كه به‌طور قاچاق وارد مي‌شوند، مشخص نيست و هيچ كس زير بار مسئوليت آن نمي‌رود. حتي هر ماده‌اي در آن باشد اينكه چه كسي مقصر است و بايد پاسخگو باشد معلوم نيست و خيلي از شركت‌هاي توليد سيگار مي‌توانند ادعا كنند كه توليد ما نبوده و برند تقلبي استفاده شده است.

وي گفت: عرضه و مصرف سيگار قاچاق به معناي اين است كه هر عوارضي كه اين نوع سيگارها به جامعه تحميل كنند از نظر بيماري‌زايي و خطرات بهداشتي و تهديد سلامت مردم، نبايد اعتراضي كنيم چون مسئول آن مشخص نيست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.