آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
3بازدید
۱

اردوغان: چهارشنبه میزبان بن سلمان هستم

رئیس جمهور ترکیه گفت: روز چهارشنبه میزبان ولیعهد عربستان هستم.

اردوغان: چهارشنبه میزبان بن سلمان هستم


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه امروز جمعه در جمع خبرنگاران در خصوص انتشار اخباری مبنی بر سفر محمد بن سلمان ولیعهد عربستان گفت: روز چهارشنبه اول تیرماه میزبان بن سلمان هستم و دیدارهای دو جانبه و بین دو هیئت را خواهیم داشت.

پیش از این، رسانه ها از سفر ولیعهد عربستان به ترکیه در قالب یک سفر منطقه ای به مصر، اردن و ترکیه خبر داده بودند.

وی افزود: در این نشست بررسی خواهیم کرد که روابط ترکیه و عربستان را چگونه افزایش داده و به پیش ببریم.

رئیس جمهور ترکیه همچنین در خصوص روابط با یونان نیز اظهار داشت: پاسخ خود را نسبت به روند موجود دادم. اگر یک سیاستمدار صادق و درست نباشد، با آنها(یونان) دیگر دیدار نخواهم کرد. گفتم که با یونان دیگر نشست برگزار نخواهیم کرد. از این به بعد آنها دنبال راه چاره ای باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۲۷ ۱۶:۳۵

اخه چرا صلح کردن...ما که هنوز ول کن جمال خاشقچی نیستیم...ای بابا اینا هم همش بر اساس منافع ملی کار میکنن نمیشه بر اساس منافع دیگه ای کار بکنن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.