آخرین خبرقاتل مامور پلیس در آخرین لحظات بخشیده شد
7بازدید

پلمب یک تالار بخاطر برگزاری عروسی در شب شهادت

فرمانده انتظامی شهرستان اقلید فارس،گفت: یک تالار متخلف در این شهرستان به دلیل برگزاری مراسم عروسی در شب شهادت امام جواد(ع) مهر و موم شد.

پلمب یک تالار بخاطر برگزاری عروسی در شب شهادت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سرهنگ مراد صارمی افزود: با هدف صیانت از تحقق برنامه‌های پیشگیرانه و مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی در بین اصناف، طرح‌های کنترل و نظارت بر واحدهای صنفی از سوی پلیس امنیت عمومی اجرا و یک واحد صنفی تالار پذیرایی به دلیل تخلف و برگزاری مراسم جشن عروسی در شب شهادت امام جواد (ع) پلمب شد.

فرمانده انتظامی اقلید به اجرای طرح‌های مختلف انتظامی و نظارت بر اصناف اشاره کرد و افزود: مجموعه انتظامی با افراد سودجو که باعث هنجارشکنی می‌شوند، برخورد قانونی می‌کند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه متصدی واحد صنفی متخلف به همراه پرونده مربوطه به مرجع قضائی معرفی شد، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در واحدهای صنفی، موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.