آخرین خبرقاتل مامور پلیس در آخرین لحظات بخشیده شد
4بازدید

حمله سگ هار به مردم این بار در مشکین شهر

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مشگین‌شهر از زخمی شدن ۱۶ نفر از اهالی این شهرستان توسط یک قلاده سگ هار خبر داد.

حمله سگ هار به مردم این بار در مشکین شهر

به گزارش تابناک، محمد مهرتک در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: طی ۲ روز اخیر، یک سگ هار ۱۶ نفر از اهالی مشگین‌شهر را راهی بیمارستان کرد.

وی افزود: یک نفر از عشایر در ییلاقات، پنج نفر در محله سبزه میدان و ۱۰ شهروند در محلات مختلف شهر مورد حمله این سگ قرار گرفته‌اند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مشگین‌شهر بیان کرد: در چنین مواقعی تزریق واکسن هاری رایگان است و تمامی زخمی‌ها، واکسن هاری را دریافت کرده‌اند.

مهرتک تشریح کرد: این حیوان پس از ساعت‌ها تلاش مأموران آتش‌نشانی، محیط زیست و نیروی انتظامی شهرستان مشگین‌شهر در محله چایپاره از پای درآمد.

وی گفت: از این تعداد ۳ نفر در بیمارستان بستری شدند که یک نفر تحت جراحی قرار گرفته، یک نفر در بخش داخلی بستری و نفر سوم با رضایت شخصی مرخص شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.