آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

زائران اربعین مراقب کلاهبرداران باشند

رئیس پلیس فتای استان زنجان با اشاره به آغاز ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه سماح، نسبت به سوءاستفاده مجرمان از این شرایط هشدار داد.

زائران اربعین مراقب کلاهبرداران باشند

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سید احمد موسوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت، یکی از شروط حضور در پیاده‌روی اربعین نام‌نویسی در سامانه سماح است.

رئیس پلیس فتای استان زنجان افزود: باتوجه به این موضوع، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از این مناسبت به طراحی و معرفی سامانه‌های جعلی با هدف هدایت کاربران به درگاه‌های جعلی و برداشت غیرمجاز از حساب آن‌ها اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک، تبلیغات گسترده در فضای مجازی و معرفی تعدادی سایت‌های جعلی در خصوص ثبت‌نام کاروان‌های پیاده‌روی اربعین حسینی، با هزینه کم قصد کلاهبرداری از شهروندان را دارند، بنابراین شهروندان باید مراقب باشند.

موسوی افزود: پرداخت هزینه بیمه متقاضیان فقط از طریق سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir قابل پرداخت است، بنابراین از پرداخت و واریز وجه در سایت‌ یا لینک‌های ناشناس خودداری و در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را با مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به شماره 096380 در میان بگذارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.