آغاز صدور کارت ملی برای ایرانیان مقیم آمریکا
صدور کارت ملی برای ایرانیان مقیم آمریکا در پی سفر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران به نیویورک آغاز شد.

=به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، موضوع صدور کارت ملی برای ایرانیان خارج از کشور که تاکنون با مشکل مواجه بود در پی تاکیدات رئیس جمهور در نخستین جلسه شورای عالی ایرانیان خارج از کشور در دستور کار وزارت امور خارجه قرار گرفت و پس از نشست های مشترک حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و رئیس سازمان ثبت احوال کشور ، این موضوع اکنون در نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به مرحله اجرا رسیده است.
پس از اروپا، اکنون صدور کارت ملی برای ایرانیان مقیم آمریکا و کانادا نیز آغاز شده است که پس از آماده شدن زمینه های فنی صدور کارت ملی، نخستین کارت ملی برای یکی از ایرانیان مقیم آمریکا امروز جمعه به وقت محلی صادر شد.
ایرانیان مقیم آمریکا می توانند در تماس با دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن زمینه صدور کارت ملی خود را پیگیری کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
طنازیتون جهانی رو انگشت به دهان گذاشته!
آقو شومو کارت ملی مردم ایران که هنوز با کپی فیش صدور کارت ملی تردد میکنن صادر کنید... اونی که پاسپورت آمریکا دارد کارت ملی ایران میخواد چکار؟؟؟ ببره بانک ملی نیویورک یا صدارات واشنگتن یا تجارت مسیسیپی یا رفاه کارگران هولیوود یا قرض الحسنه انصار نبراسکا... جک میگید یا خودتون مادر زادی این طوری هستین؟؟؟
خوش به حالشون.
آقازاده ها کارت ملی می گیرن؟
بخش نظرات را برای چی گذاشتید ؟
ایرانی که تو امریکا کارت ملی ایرانو میخواد چیکار بهش یارانه بدین من که تو ایرانم یارانه ندارم حاجی بیخیال
خخخ. شما بیا کارت ملی ایرانیان داخل کشور رو که بیش از دو سال گذشته بده، آمریکایی ها پیش کش
کاش اول کارت ملی هموطنان داخل رو تموم میکردن صدورش رو بعد میرفتن خارج
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.