آخرین خبرتصمیم تازه امارات برای دور زدن تنگه هرمز
3بازدید
۰

نماینده مجلس: آرامش در زاهدان برقرار است

بزرگان اقوام، طوایف و روحانیت اهل سنت و تشیع و امام جمعه محترم مسجد مکی زاهدان به همه مردم استان سیستان و بلوچستان توصیه کرده‌اند که آرامش خود را حفظ کنند و اجازه ندهند از احساسات پاک مردم سوءاستفاده شده و جان هموطنان ما به خطر بیفتد.

نماینده مجلس: آرامش در زاهدان برقرار است

نماینده: آرامش در زاهدان برقرار است

به گزارش تابناک، نماینده زاهدان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در حال حاضر شهر زاهدان در آرامش است، گفت: خواهشم از مردم زاهدان و استان سیستان و بلوچستان این است که آرامش خود را حفظ کنند. اجازه ندهند از احساسات پاک مردم سوءاستفاده شده و جان هموطنان ما به خطر بیفتد.

حسینعلی شهریاری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اتفاقات روز گذشته در زاهدان گفت: در حال حاضر آرامش در زاهدان برقرار است و فعلا مشکلی ندارد. مسئولان در حال پیگیری دلیل بروز اتفاقات روز گذشته در زاهدان هستند و نتیجه ارائه خواهد شد.

وی در توصیه ای به مردم زاهدان گفت: توصیه‌ام به هموطنانم در کل کشور و شهر زاهدان و استان سیستان و بلوچستان این است که آرامش خود را حفظ کنند و اجازه ندهند عده ای از احساسات پاک مردم استان ما سوءاستفاده کنند و جان هموطنان ما را به خطر بیندازند.

نماینده زاهدان ادامه داد: حتی اگر یک نفر از هموطنان ما مجروح شده و یا جانش را از دست دهد، برای همه ناراحت‌کننده است و قابل تحمل نیست؛ خواهشم از مردم این است که آرامش خود را حفظ کنند.

شهریاری در پایان گفت: بزرگان اقوام، طوایف و روحانیت اهل سنت و تشیع و امام جمعه محترم مسجد مکی زاهدان به همه مردم استان سیستان و بلوچستان توصیه کرده‌اند که آرامش خود را حفظ کنند و اجازه ندهند از احساسات پاک مردم سوءاستفاده شده و جان هموطنان ما به خطر بیفتد.

ظهر روز گذشته (جمعه ۸ مهر) تعدادی افراد مسلح ناشناس به کلانتری ۱۶ زاهدان حمله کردند که بر اساس اخبار اولیه تعدادی از عابرین و ماموران مجروح و به بیمارستان منتقل شدند؛ به دنبال این اتفاقات شورای تامین سیستان و بلوچستان ضمن صدور اطلاعیه، مردم را به حفظ آرامش دعوت کرد و از آنان خواست از نزدیک شدن به اماکن و محل‌های تجمعی خودداری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.