زورگیری خشن با شگرد پرسیدن نشانی در شیراز

کد خبر: ۱۱۵۲۳۹۰
|
۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۴ 28 November 2022
|
3856 بازدید

رئیس پلیس آگاهی استان فارس از دستگیری ۲ سارق زورگیر و کشف ۱۳ فقره سرقت از آنان در شیراز خبر داد.

به گزارش حادثه24، سرهنگ کاووس حبیبی در بیان جزئیات این دستگیری اظهار کرد: به دنبال ارجاع چند فقره پرونده زورگیری به پلیس آگاهی، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پایگاه غرب پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: با تجمیع پرونده های متشکله و بررسی آنان برای کارآگاهان محرز شد که در محدوده غرب شیراز دو نفر موتورسوار، با شگرد پرسیدن نشانی به شهروندان نزدیک می شوند و پس از اغفال آنان با استفاده از سلاح سرد به زورگیری و سرقت از آنان اقدام می‌کنند.

رئیس پلیس آگاهی استان فارس ادامه داد: در ادامه تحقیقات، کارآگاهان با استفاده از شگردهای خاص پلیسی، در این باره 2 متهم را شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه آن ها را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

وی افزود: سارقان در بازجویی‌های پلیسی به ۱۳ فقره سرقت و زورگیری اعتراف کردند و در بازرسی از مخفیگاه آنان، ۱۰ دستگاه تلفن همراه مسروقه کشف شد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟