ایرلند:
هنوز تمایل به یافتن راه برای احیای برجام وجود دارد
وزیر امور خارجه ایرلند پیش از آغاز نشست شورای وزیران اروپا با اشاره به این که اتحادیه اروپا تحریمهای حقوق بشری جدیدی علیه ایران اعمال خواهد کرد، گفت که علیرغم این تحریمها، هنوز تمایل به یافتن راهی برای احیای توافق هستهای وجود دارد.

به گزارش تابناک، سایمون کاونی، وزیر امور خارجه ایرلند، امروز پیش از آغاز نشست شورای وزیران اتحادیه اروپا در بروکسل، درجمع خبرنگاران گفت: امروز به طور جدی درباره ایران بحث خواهد شد.
کاونی با اشاره به اجرای حکم اعدام مجیدرضا رهنورد، یکی از افراد بازداشتشده در جریان ناآرامیهای اخیر، گفت که مطلعم که امروز صبح اعدام یکی دیگر از معترضان انجام شده است. شکی نیست که ما بسته تحریمی هدفمند را علیه افرادی در ایران که به ادعای وی مسئول پاسخی غیرقابل قبول به اعتراضات هستند ، گسترش خواهیم داد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
۲۰ ساله ، می گین هنوز
شما برجام رو فراموش کن.
عامو برو پی کارت!
دارید سعی میکنید حداقل یک خبر مثبت بیارید اما ایرلند کیلویی چنده؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.