میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری ۱۵ عامل نزاع دسته جمعی در دورود

فرمانده انتظامی دورود از دستگیری ۱۵ نفر عامل نزاع دسته جمعی منجر به تیراندازی در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد.  
کد خبر: ۱۱۷۷۶۱۰
| |
3984 بازدید
دستگیری ۱۵ عامل نزاع دسته جمعی در دورود

به گزارش «تابناک»، سرهنگ جمشید سیاه‌منصور یازدهم خردادماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره نزاع دسته جمعی منجر به تیراندازی دریکی از روستاهای اطراف دورود، بلافاصله مأموران پلیس این شهرستان به محل اعزام شدند.

وی افزود: مأموران با انجام کارهای اطلاعاتی و پلیسی ۱۵ عامل نزاع و درگیری را شناسایی و دستگیر و علت و انگیزه درگیری اختلافات قبلی اعلام شده است.

سیاه‌منصور گفت: از متهمان شش قبضه سلاح شکاری و جنگی که در جریان درگیری استفاده شده بود کشف و متهمان جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

فرمانده انتظامی دورود در پایان با هشدار به افراد مخل نظم و امنیت و تأکید بر این که شهروندان برای حل مشکل و اختلاف‌های خود از راه‌های قانونی اقدام کنند، بیان کرد: پلیس به منظور ایجاد امنیت اجتماعی در سطح جامعه با تمام توان و به صورت شبانه روز تلاش می‌کند و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه ناهنجاری مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات