آخرین خبرایران در معادلات جهانی تأثیرگذار است / شکست جمهوری‌خواهان ادامه خواهد داشت
7بازدید
۰

انهدام شبکه‌های قاچاق سوخت ‌در جنوب‌‌شرق کشور

اداره‌کل اطلاعات و اطلاعات سپاه پاسداران استان سیستان و بلوچستان ‌از شناسایی و دستگیری عوامل شبکه‌های سازمان‌یافته قاچاق سوخت در جنوب‌شرق کشور خبر دادند.

انهدام شبکه‌های قاچاق سوخت ‌در جنوب‌‌شرق کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره‌کل اطلاعات و اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان در راستای برخورد با شبکه‌های سازمان‌یافته قاچاق سوخت در جنوب شرق کشور، با برنامه‌ریزی دقیق و ایجاد اشراف اطلاعاتی روی این شبکه‌ها با هماهنگی مرجع قضائی موفق به شناسایی ۸ شبکه قاچاق و کشف حدود ۵۳۲ میلیون لیتر نفت‌گاز به‌ارزش ۱۷۰ هزار میلیارد ریال شدند.

در این رابطه ۶۶ نفر از عوامل و اخلالگران چرخه قانونی توزیع سوخت یارانه‌ای مورد نیاز در نیروگاه برق، واحد‌های صنعتی و شناور صیادی در شهرستان‌های بمپور، ایرانشهر، سراوان، نیکشهر و چابهار دستگیر شدند که پرونده‌های متهمین برای رسیدگی به دستگاه قضائی ارسال شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.