آخرین خبرترامپ برکناری هگست را بررسی می‌کند
0بازدید
۰

اعضای واگنر هزاران تن سلاح خود را تحویل دادند

روسیه از تحویل هزاران تن سلاح ارتش خصوصی واگنر به مقامات این کشور خبر داده است.

اعضای واگنر هزاران تن سلاح خود را تحویل دادند


به گزارش تابناک  به نقل از گاردین، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: گروه واگنر هزاران تن تسلیحات و مهمات را به ارتش روسیه تحویل داده است. مسکو در تلاش است تا نیروهای مزدور شورشی را تحت کنترل خود درآورد.

این وزارتخانه گفت که بیش از 2000 قطعه تجهیزات شامل صدها تانک و بیش از 2500 تن مهمات دریافت کرده است. این تحویل نشان می‌دهد که یوگنی پریگوژین، رئیس واگنر، حداقل برخی از جنبه‌های معامله‌ای را که با کرملین در ماه گذشته انجام داده بود، دنبال می‌کند که بر اساس آن نیروهایش شورش کوتاه‌مدت خود را لغو کردند.

بر اساس قراردادی که توسط رییس جمهور بلاروس الکساندر لوکاشنکو انجام شد، پریگوژین حرکت به سمت مسکو را کنار گذاشت و درعوض اتهامات جنایی علیه پریگوژین نیز به عنوان بخشی از توافق حذف شد.

گفتنی است نیروهای واگنر در طول راهپیمایی خود در حالی که چندین نوع سلاح ضد هوایی حمل می کردند در یک نبرد با ارتش روسیه 6 هلیکوپتر و یک هواپیمای ترابری را سرنگون کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.