آخرین خبرعکس: گودال مرگ در فلوریدا
2بازدید
۱

سازمان لیگ: بازیکن جدید هفته اول حق بازی ندارد!

سازمان لیگ درمورد ثبت قرارداد بازیکنان جدید اطلاعیه‌ای صادر کرد و به نظر می‌رسد تیم‌ها در هفته نخست لیگ برتر فقط چهارده بازیکن خواهند داشت!

به گزارش تابناک ورزشی؛ براساس مصوبه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال باشگاه ها در لیگ برتر موظف هستند حداکثر 14 روز قبل از شروع مسابقات نسبت به ثبت قرارداد 14 بازیکن در سازمان لیگ فوتبال ایران اقدام کنند و هر تیمی که این مصوبه را رعایت نکند با تصمیماتی از سوی کمیته انضباطی مواجه خواهد شد. 

بر این اساس تاکنون باشگاه های لیگ برتر نسبت به ثبت قرارداد بازیکنان اقدام نکرده اند و به این ترتیب باشگاه ها تا روز شنبه 7 مرداد 1402 نسبت به ارایه فرم بودجه و ارایه قراردادهای بازیکنانش فرصت دارند و در غیر اینصورت باشگاه ها در هفته نخست لیگ برتر فقط مجاز به استفاده از 14 بازیکن قدیمی و واجد شرایط خواهند بود و قراردادهای بازیکنان دیگر به جز 14 نفر بعد از هفته نخست مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۴ ۰۷:۱۵

بگو پرسپوليس قهرمانه و ديگر به نيازي به نمايش ليگ نيست !!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.